O săptămână Eminescu

De R.C.
O săptămână Eminescu
Concurs de recitare, cântece, expoziţie dedicate poetului naţional Mihai Eminescu.

Școala Gimnazială „Caius Iacob” din Arad a omagiat, timp de o săptămână, ziua poetului Mihai Eminescu. Inițiatoarele acestei activități extracurriculare au fost doamnele profesoare: Chiș Daniela, Misarăș Liliana și Petrilă Rodica. „Activitățile desfășurate au avut ca scop cunoaşterea operei şi vieţii poetului Mihai Eminescu și dezvoltarea dragostei pentru literatura română”, ne-a spus prof. Misarăș Liliana.
caius iacob 4
Elevii claselor a IV-a A Step by Step, a V-a A au recitat poezii ce aparțin liricii eminesciene în cadrul Concursului de Recitare. În sala festivă a instituției cei prezenți la activitate au putut asculta cântece (Sara pe deal, Somnoroase păsărele, Pe lângă plopii fără soț ) interpretate de elevii clasei a IV-a Step by Step. De la evenimentul care a marcat ziua marelui poet nu au lipsit reperele biografice ale vieții marelui poet, prozator și jurnalist român, o expoziție închinată poetului naţional Mihai Eminescu și o scenetă interpretată de elevi din clasa a VI-a A și a VI-a B, coordonați de profesorul de limba și literatura română, Chiș Daniela.caius iacob 5

„Ziua lui Mihai Eminescu a fost marcată în acest an în prezența elevilor, părinților, profesorilor”, a specificat directorul școlii, prof.Voștinar Mihaela.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !