Oare chiar nu este posibil?

1Comentariu
Oare chiar nu este posibil?
Sunt din Timişoara, dar problemele de serviciu mă poartă de multă vreme prin Arad. Aşa că Aradul mi-a devenit la fel de familiar şi drag ca Timişoara. Circul cu maşina sau pe jos în oraş, cartiere, observ, targ concluzii pe care le port, cum se zice, „in pectore” şi doar atât. Am observat lucruri neplăcute, dar şi plăcute pe care nu le pot trece sub tăcere.

Şi acum, plăcute. Circulând spre Timişoara prin Micălaca, în zona cuprinsă între Euromedic şi Billa s-a terminat o parcare model. Cu marcaje, iluminată, indicatoare, zonă verde, locuri marcate pentru parcarea autoturismelor. Frumos, lăudabil şi foarte util. A se urma ca exemplu!

Dar, pentru că există un dar, pe partea de peste linii, de la pasajul peste calea ferată şi până aproape de cantonul CFR, e un dezastru! Garaje care nu-şi mai au rostul, fiind goale, fără maşini, folosite pentru a fi depozite de mobilă, unde mai odihnesc cei fără niciun Dumnezeu. Dacă şi aici s-ar lua nişte măsuri ferme, în sensul de a se prezenta o ambianţă plăcută, cu defrişarea tufelor de vegetaţie, să rămână copacii existenţi, să de facă şi aici parcare pentru maşini, o alee pentru relaxare… ar fi ceva frumos.

Oare nu se poate?

RAUL PETRESCU

TIMIŞOARA, STR. OLIMPIADEI1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor