Obiectivul obligă la Frontiera

Obiectivul obligă la Frontiera
MONEASA – Curticenii antrenaţi de Gigi Cameniţă au tras tare în cantonament, căci au de câştigat Liga a IV-a.

Lidera clasamentului ligii a IV-a, Frontiera Curtici, a efectuat un cantonament de o săptămână, la Moneasa, care a luat sfârşit chiar ieri.

„Sunt mulţumit de cum au răspuns jucătorii la comenzile mele şi mă bucur de faptul că nu am avut nicio accidentare” – a spus antrenorul Frontierei, Gigi Cameniţă.

La rândul său, preşedintele curticean, Mihai Sârbuţ, ne-a declarat: „Avem un obiectiv clar pe care trebuie să-l îndeplinim. Este un răspuns la faptul că Frontiera s-a pregătit o săptămână la Moneasa. Era vital un cantonament, o pregătire de iarnă corespunzătoare”.

În cantonamentul de la Moneasa, antrenorul echipei Frontiera Curtici, Gigi Cameniţă a „scos untul” din elevii săi. Pe toată durata pregătirii, Pleşca et comp. au efectuat doar antrenamente fizice, mingea lipsind cu desăvârşire. Aşa se face că alergările până la vârful Izoi şi cele în pantă au fost „vedete” în cantonamentul liderei ligii a IV-a

Fără juniorul Răpaş, care nu a rezistat antrenamentelor, Gigi Cameniţă i-a avut la dispoziţie pe următorii: Zaharia, Mucha – portari, Ardeleam, Pleşescu, Dragu, Cristea, Marocico, Roşu, Burcă, T. Iancu, Şanta, Pleşca, Voian, Rus, Bontea, Liga, Măgulean, Mangu, Avrămuţiu Rivis - jucători de câmp.

L.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase