Obsesie ucigătoare

6Comentarii
Obsesie ucigătoare
BRAD – O elevă de doar 16 ani din Brad şi-a pus capăt zilelor din cauza unei obsesii pe care o avea pentru profesorul de matematică.

Prietenii şi părinţii fetei spun că aceasta îşi dorea mai mult decât orice să-l determine pe profesor să se lase de băut. Politiştii au găsit asupra fetei un bilet în care ea scria că Alin, dascălul de matematică, va da toate explicaţiile pentru gestul ei. Lorena avea 16 ani, era în clasa a X-a a Colegiului Naţional Avram Iancu din Brad şi, spun cunoscuţii, era o elevă foarte bună şi liniştită. Singura ei problemă pare să fi devenit obsesia pentru un tânăr profesor de matematică. Prietenii spun că Lorena se îndrăgostise de acesta şi că purta îndelungi discutii telefonice cu el.

La rândul lor, părinţii Lorenei spun că fata lor era hotărâtă să-l determine pe profesor să se lase de băut. Cele mai multe amănunte despre Lorena, părintii le-au aflat însă abia dupa moartea ei, din jurnalul personal.

Când a fost găsită spânzurată, Lorena avea un bilet în care scria că Alin va da toate explicaţiile pentru gestul ei. Alin, profesorul de matematică, are 35 de ani şi până în acest moment nu a putut fi contactat. În cazul morţii Lorenei sunt deschise acum două anchete, una a poliţiei şi alta a Inspectoratului Şcolar Judetean.

A.S.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor