Ocazia pe care ai asteptat-o de mult! Cartier rezidential nou, in Arad. Casa la 45.500 euro, teren si TVA inclus!

Ocazia pe care ai asteptat-o de mult!  Cartier rezidential nou, in Arad. Casa la 45.500 euro, teren si TVA inclus!
Să-ți achiziționezi o casă nouă înseamnă să trăiești un sentiment de reușită personală atât de frumos încât nici o altă achiziție nu-l poate egala. O casă nouă, odată cumpărată devine o parte din viața ta, înseamnă evenimente fericite ce se vor petrece acolo, un angajament luat pe viață și un cămin la care îți vei dori să te întorci mereu.

Mai mult, dacă și prețul de achiziție este unul foarte bun, reușita este cu atât mai mare, fiind un succes la care doar unii au acces.

Romana Residence este noul cartier rezidențial din Arad, locul unde se construiesc 287 de case noi și unde prețul de achiziție este probabil cel mai bun din Arad, de la doar 45.500 euro, teren și TVA inclus.

 

LOCALIZARE UNICĂ ÎN ARAD

Noul cartier rezidențial Romana Residence este localizat la doar câteva minute de centrul Aradului, în Grădiște, cu intrare de pe strada Petru Rareș. Este vorba de o zonă naturală autentică, înconjurată de o lizieră de salcâmi, tei, nuci și trandafiri.

“Imaginează-ți o dimineată de primăvară, însorită și călduroasă, pe terasa casei tale savurând o ceașcă de cafea. Aerul curat te inundă, păsările îți cântă în surdină iar întreg organismul ți se umple de energie și poftă de viață.

Așa te simți în momentul în care alegi să locuiești în Romana Residence. În plus, de aici ai acces la toate facilitățile vieții cotidiene. Este locul în care rămâi conectat la pulsul orașului, ajungi repede la locul de muncă, copiii tăi sunt aproape de școală și nimic nu îți lipsește. ”

De asemenea, în Romana Residence beneficiezi de:

Case cu design modern, construite în întregime din cărămidă

Toate utilitățile incluse: apă, gaz, electricitate, canalizare, cablu TV și internet

Infrastructură și căi de acces moderne

Mijloace de transport în comun

Școli, grădinițe, supermarketuri în apropiere

Condiții avantajoase de cumpărare

Te invităm să descoperi și tu noul Cartier Rezidențial Romana Residence, locul în care te bucuri de aer curat, cântec de privighetoare, miros de tei și grădină cu flori, dar mai ales de un preț de achiziție imbatabil – 45.500 euro, teren și TVA inclus.

 www.romanaresidence.ro

Tel: 0728 458 458 / 0736 300 400 / 0720 400 289 / 0731 660 116