Ofera-i copilului tau siguranta de care are nevoie!

Ofera-i copilului tau siguranta de care are nevoie!
Copilul tău este plin de energie: aleargă tot timpul, este curios şi evoluează de la o zi la alta. De aceea, monitorizarea stării sale de sănătate nu este numai o recomandare, ci şi o necesitate.

MedLife – Genesys oferă servicii de pediatrie complete, pentru că siguranţa actului medical, serviciile de înaltă calitate, dotarea ultraperformantă şi echipa medicală cu experienţă în domeniu sunt garanţia noastră pentru sănătatea copilului tău.

În pediatrie, rapiditatea şi precizia diagnosticului sunt mai mult decât vitale pentru sănătatea viitoare a copilului şi ulterior a adultului. În cadrul ambulatoriului de specialitate oferim monitorizarea dezvoltării normale a copilului; analize de laborator; programe de profilaxie; efectuarea profesională a vaccinurilor specifice; precum şi controale periodice specifice fiecărei vârste de la nou-născut la adolescent; recomandări privind alimentaţia pe grupe de vârstă; diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor acute. Echipa de medici pediatri din Arad şi Timişoara vă aşteaptă pentru consultaţii, investigaţii şi tratamente de specialitate.

• Dr. Ioanăş Letiţia, medic primar pediatru

• Dr. Mariănuţ Zoia, medic primar pediatru

• Dr. Oros Dorina, medic primar pediatru

• Dr. Pavel Nicoleta, medic primar neonatologie, specialist pediatru

• Dr. Teodorescu Doina, medic primar pediatru, doctor în ştiinţe medicale

• Dr. Trînc Sorin, medic specialist pediatru

În cadrul departamentului de pediatrie, ecografia are un aport indispensabil în diagnosticul şi urmărirea evoluţiei bolilor. Specialiştii MedLife – Genesys asigură un spectru larg de investigaţii:

o ecografia abdominală, cu o largă adresabilitate, la orice vârstă, utilă atât ca screening (alături de analizele uzuale), cât şi în urmărirea diferitelor leziuni congenital sau dobândite ale organelor interne

o ecografia de şold, efectuată până la 4 luni, este utila în depistarea precoce a displaziilor şi luxaţiilor congenitale de şold, permiţând intervenţia ortopedică sau chirurgicală în timp util

o ecografia transfontanelară poate fi realizată atâta vreme cât fontanela anterioară nu s-a osificat; această procedură pune în evidenţă şi monitorizează patologia sistemului nervos central la nou-născut şi sugar

o ecografiile părţilor moi în special latero-cervicale este utilă în obiectivarea adenopatiilor, formaţiunilor tumorale şi a unor malformaţii de la acest nivel.

• Dr. Parscuta Ovidiu, medic primar radiologie şi imagistică medicală

• Dr. Pavel Adrian Ionel, medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică

• Dr. Ioanăş Letiţa, medic primar pediatru, cu competenţă în ecografie pediatrică

În cadrul departamentului ORL pediatrie copiii beneficiază de consultaţii şi metode moderne de diagnostic, completate cu analize de laborator. Tratarea diverselor afecţiuni otice, nazale şi laringiene se face într-o atmosferă sigură şi confortabilă pentru micii pacienţi. Intervenţiile chirurgicale precum excizia de polipi nazali sau amigdalectomiile se fac cu internare în saloane speciale, cu o durată medie de două zile, aparţinătorii având posibilitatea de a se caza alături de copil.

• Dr. Agoston Adrian, medic specialist ORL

• Dr. Opincaru Maia, medic primar ORL

• Dr. Smoc Boris, medic primar ORL

• Dr. Tarangul Mihai, medic primar ORL

La nivelul cabinetului de Alergologie şi Imunologie Clinică oferim o gamă extinsă de servicii medicale dedicate copiilor: consultaţii în vederea stabilirii unui diagnostic şi a conduitei terapeutice; o gamă extinsă de testări cutanate (teste Prick şi Patch); prelevare de sânge pentru analize specifice de laborator; teste de provocare la medicamente; imunoterapie specifică; profilaxia eficientă a afecţiunilor specifice.

• Dr. Bălăceanu Alina, medic specialist alergologie şi imunologie clinică

• Dr. Ciacli Camelia, medic primar alergologie şi imunologie clinică

În cadrul serviciului de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică se efectuează consultaţii de specialitate pentru copii de la 0 la 18 ani şi se pot efectua manevre de mică chirurgie, sub anestezie locală, precum: excizia parţială a unghiei incarnate, incizia şi drenajul abceselor, furunculelor şi panariţiilor; liza aderenţe vulvare; secţionarea frenului lingual scurt; sinechia balano-prepuţială; tratamentul plăgilor; tratamentul granulomului ombilical, etc. Pentru pacienţii cu afecţiuni mai complexe (fimoză, hernie, hidrocel, apendicită şi altele) care necesită anestezie generală pentru rezolvarea chirurgicală, se recomandă internarea in secţia de chirurgie pediatrică a spitalului MedLife-Genesys, unde se pot efectua intervenţii chirurgicale în cel mai modern bloc operator din Arad. Spitalul MedLife-Genesys este singura unitate medicală privată din Arad, care oferă servicii spitaliceşti în cadrul departamentului de Chirurgie Pediatrică.

• Dr. Pavel Adrian Ionel, medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică

• Dr. Soiu Mihai, medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică

• Dr. Trăilescu Daniela, medic specialist chirurgie pediatrică

Dermatologia pediatrică este specialitatea în cadrul căreia efectuăm diagnostice şi tratamente specifice afecţiunilor dermatologice.

• Dr. Brânzan Ioana, medic specialist dermato-venerologie

• Dr. Maler Sergiu, medic primar dermato-venerologie

Cabinetul de Endocrinologie din cadrul MedLife-Genesys oferă diagnosticare, tratament şi urmărire a afecţiunilor endocrine specifice copiilor. Cele mai frecvente tulburări endocrine la copii sunt deficitul de iod, tulburările de creştere şi sexualizare (cauzate de deficitul de hormone hipofizari) şi deficitele congenital care apar pe linie suprarenală.

• Dr. Popa Camelia, medic specialist endocrinolog

Serviciile pediatrice complementare oferite în cadrul clinicii MedLife – Genesys sunt şedinţele de fiziokinetoterapie (metoda Vojta) oferite de Dr. Buţiu Corina şi serviciile de pedodonţie, chirurgie orală şi buco-maxilofacială, respectiv de stomatologie generală oferite de către medicii dentişti specializaţi: Dr. Zdrâncă Amalia, Dr. Rusu Mihai, Dr. Fărcuţiu Aurelia, Dr. Sabin Ghiura, Dr. Botezatu Mihaela.

Vă stăm la dispoziţie cu serviciile dedicate copiilor de luni până sâmbătă. În curând vom lansa asistenţa pediatrică la domiciliu. Informaţii şi programări la: 0257 960, 0257 219 800 sau online pe: www.medlife-genesys.ro.

La MedLife-Genesys preţuim miracolul vieţii, din prima zi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !