Oferta fara miza la AJOFM

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Textilele, domeniul cu cea mai consistentă ofertă FOTO: FAN
Textilele, domeniul cu cea mai consistentă ofertă FOTO: FAN
Doar 147 de locuri de muncă vacante la Arad, în domenii puţin tentante pentru şomeri.

ARAD. Dacă la începutul lunii decembrie 2013, judeţul Arad se afla pe locul 6 pe ţară după numărul de locuri de muncă vacante (400), situaţia la zi prezentată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă ne „trimite” cu zece poziţii mai jos. Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele ANOFM erau înregistrate, ieri, 147 de locuri de muncă în Arad. Dintre acestea, doar unul singur – agent vânzări – se adresează persoanelor cu studii superioare. Studiile medii sunt cerute în cazul a 16 locuri de muncă, în următoarele meserii: lucrător comercial (4), vânzător (2), brutar (2), operator la prelucrarea maslor plastice (2), chelner (1), bucătar (1), şofer de autocamion/ maşini de mare tonaj (2), manipulant mărfuri (1), secretară (1).

Cea mai consistentă ofertă de locuri de muncă pune la bătaie 45 de posturi de confecţioner-asamblor articole din textile. Urmează un lot de 30 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor. Pe următoarele două poziţii regăsim 20 de posturi de operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice şi 17 posturi de confecţioner-asamblor articole din textile.

Contact

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad (str. Călugăreni nr. 1A, telefon 0257-211791, 0257-211230) sau pot accesa adresa de internet http://www.anofm.ro/lmv, unde se regăsesc locurile de muncă vacante oferite în judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !