Opinii de candidat

11Comentarii
Avram Crăciun (PSD+PC): Sunt optimist şi cred că voi obţine un mandat de senator, la redistribuire, pentru că PSD+PC are cu circa 5% mai multe voturi, în judeţ, decât PNL. Am lucrat mult să câştig, pentru că n-am avut la dispoziţie decât 30 de zile, pentru 44 de localităţi. Cândva, am făcut multe pentru Valea […]

Avram Crăciun (PSD+PC): Sunt optimist şi cred că voi obţine un mandat de senator, la redistribuire, pentru că PSD+PC are cu circa 5% mai multe voturi, în judeţ, decât PNL. Am lucrat mult să câştig, pentru că n-am avut la dispoziţie decât 30 de zile, pentru 44 de localităţi. Cândva, am făcut multe pentru Valea Crişului Alb, merit mandatul şi îl voi onora.

Lia Ardelean (PSD+PC): PD-L a avut un comportament imoral în campanie, căutând să mă intimideze, deşi eram parlamentar în funcţie. Eu am făcut o campanie onestă, nu cu bani aruncaţi, pentru că m-am bazat doar pe realizările mele. Mulţumesc liderilor şi organizaţiilor PSD şi PC din colegiu, dar şi oamenilor care m-au votat. N-am reuşit şi îmi pare rău.

Mihai Calimente (PNL): Din calculele noastre, sunt convins că unul dintre cele două mandate acordate prin redistribuire îmi va reveni. Celălalt va merge, probabil, la Ciprian Luca (PSD+PC) care a obţinut vreo 80 de voturi în plus faţă de Lia Ardelean, de la aceeaşi alianţă. Rezultatele PNL? Le consider bune la nivel de ţară, foarte slabe la nivelul judeţului nostru.

Ciprian Luca (PSD+PC): Am cele mai multe voturi dintre candidaţii alianţei noastre şi mă aştept să câştig la redistribuire. Ca tânăr, aceste alegeri au fost o lecţie pentru mine şi sper să-mi fie de folos în cariera politică. Am învăţat multe despre încredea în persoane, în structurile de partid şi ale societăţii civile. În sensul bun al cuvântului, dar şi în cel rău.

Marius Gondor (PD-L): Vreau să le mulţumesc şi celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. A fost o competiţie frumoasă. Mă bucură încrederea acordată de oamenii din colegiu, de primari şi îi asigur că mă voi implica pentru dezvoltarea acestei zone frumoase. Contestaţie? Nu ştiu ca Marius Lazăr să fi depus vreo contestaţie. Rămâne să vedem.

Marius Lazăr (PSD+PC): Obiectivul nostru a fost obţinerea unui procentaj de 20%, la nivelul judeţului Arad. L-am realizat, în ciuda timpului scurt pe care l-am avut la dispoziţie pentru revigorarea organizaţiei arădene şi pentru pregătirea alegerilor parlamentare. Din păcate, sistemul de atribuire a mandatelor nu este corect, fiind de natură să ne dezavantajeze.

T.M.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor