Opoziţia – „caragialism triumfător”

2Comentarii
Opoziţia – „caragialism triumfător”
ARAD. Conservatorii arădeni adoptă un discurs (auto)critic la adresa opoziţiei, neaşteptat de vehement, vizavi de atitudinea preşedintelui Traian Băsescu faţă de partidele politice, cărora le-a cerut să îngheţe conflictele pe o perioadă de 45 de zile, în interes naţional.

„Credem doar în responsabilitatea politică.Iar la acest capitol, preşedintele pare cu câţiva ani lumină în faţa celor mai vajnici critici ai săi din opoziţie. Preşedintele are motive să-şi plece capul în faţa cetăţenilor României, pe care i-a dezamăgit profund. Le-a făcut promisiuni, le-a creat aşteptări şi le-a creat iluzii de care se află, la rândul său, la distanţe astronomice. Faţă de ei, este dator vândut. Dar faţă de cei din opoziţie, preşedintele pare responsabilitatea întruchipată.

Atunci când guvernarea este şchioapă, iar pe alocuri dă semne de rahitism, speranţele cetăţeanului onest se îndreaptă spre opoziţie : să vină la putere, poate o fi mai bine. Niciodată nu ar fi nevoie de mai multă maturitate, de mai multă responsabilitate, de mai multă seriozitate din partea politicienilor. dar aceştia par loviţi de boala demagogiei ieftine, a populismului, a caragialismului triumfător. Cu o asemenea distribuţie politică, preşedintelui nu îi este greu să pară cel mai vizionar dintre politicieni”, se arată în Comunicatul PC Arad.

JA-S.T.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor