Optimismul, cuvânt de ordine la UTA

4Comentarii
Optimismul, cuvânt de ordine la UTA
ARAD – Preşedintele Giovanni Catanzariti şi antrenorul principal Roli Nagy sunt convinşi că 2011 poate fi un an foarte bun.

Luni seara, în cadrul emisiunii „Dincolo de gazon”, preşedintele FC UTA, Giovanni Catanzariti şi antrenorul principal RoliNagy au discutat despre situaţia existentă la clubul fanion al Aradului. Au fost atinse o serie de subiecte, incluzând plusurile şi minusurile constatate de-a lungul turului, totuşi impresia generală a fost una pozitivă, mai ales că perspectivele sunt dătătoare de speranţe.

„Suntem o echipă simpatică, nebună, ce trece uşor de la agonie la extaz şi invers”, a subliniat Nagy, care nu înţelege „cum se poate să existe o deplasare gen Arad – Iaşi în liga a doua”. Invitaţii s-au arătat nemulţumiţi de randamentul compartimentului defensiv şi al portarilor, UTA primind prea multe goluri, în schimb au remarcat potenţialul ofensiv al grupării şi unele surprize plăcute, nominalizându-i în principal pe Ignea şi Capătă.

Voiculeţ, condiţionat

„Voiculeţ are contract de un an cu UTA, până în iunie. Conform unei înţelegeri verbale, el poate pleca în iarnă doar în cazul unei oferte avantajoase”, a remarcat Catanzariti, conducătorul „Bătrânei Doamne” ţinând să scoată în evidenţă, pe de altă parte, că „şi în 2011 vom fi ajutaţi financiar de autorităţile locale, cărora le mulţumim, garantându-ni-se sprijin privind deplasările, Centrul de copii şi juniori, dar şi întreţinerea stadionului”. Un alt aspect îmbucurător este legat de Societatea pe Acţiuni, aflată pe ultima „sută de metri”, mutarea sediului la Arad, preconizată de sărbători, fiind urmată de scoaterea la vânzare a acţiunilor. Încheind pe un ton optimist, Nagy crede că „putem mult mai mult în retur, <<plombaţi>> pe câteva posturi”, iar Catanzariti cochetează cu… promovarea: „Oficial, nu am primit vreo înştiinţare de la FRF în acest sens. În schimb, am fost chemaţi pentru licenţiere deci… părem în cărţi. Întăriţi puţin, vom încerca să tragem la promovare. Avem această ambiţie!”.

Pe 11 ianuarie

Reunirea lotului este programată pentru 11 ianuarie. Funcţie de banii disponibili, se doreşte efectuarea a două cantonamente, primul la Moneasa iar al doilea în Turcia, la Antalya.

A.H.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor