Organizatorul Untold a susținut un curs de management la CJA

De Andreea Pintea
Organizatorul Untold a susținut un curs de management la CJA
Vlad Pop, organizatorul Festivalului Untold, a vorbit la Arad despre organizarea de evenimente și acțiuni cu impact masiv.

Consiliul Judeţean Arad a găzduit un curs de management al proiectelor, organizat la iniţiativa vicepreşedintei Claudia Boghicevici. Training-ul a fost condus de Vlad Pop, a cărui carte de vizită are la bază organizarea Festivalului Untold. În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte privind realizarea unui proiect: previziunea, planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea şi controlul.

„Am venit la Arad să sprijin atât Consiliul Judeţean Arad, cât şi instituţiile subordonate şi ONG-urile locale să se dezvolte pe acest segment, împărtăşindu-le din experienţa mea în managementul proiectelor. Am găsit aici oameni interesaţi să acumuleze experienţă, să se formeze, să performeze. E important ca ei să participe la traininguri şi schimburi de bune practici, pentru a-şi dezvolta aptitudinile în acest domeniu şi, mai apoi, pentru a organiza evenimente şi acţiuni de impact în Arad”, a declarat Vlad Pop.

Claudia Boghicevici a subliniat importanţa profesionalizării în organizarea evenimentelor. „Ne dorim să facem din Arad un judeţ cât mai activ, cât mai receptiv la cerinţele arădenilor. Să organizăm evenimente culturale de calitate, atractive, care să corespundă dorinţelor fiecăruia, să creăm oportunităţi culturale cât mai diverse, de petrecere a timpului liber. Suntem dispuşi să învăţăm de la persoane cu o vastă experienţă în acest domeniu, să facem schimb de idei, să aplicăm şi la Arad «reţete» de succes, pentru a ne dezvolta”.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !