Ouăle, datate şi clasificate

Ouăle, datate şi clasificate
Ouăle, datate şi clasificate
ARAD – Ouăle care pot fi comercializate, după aderarea României la U.E. sunt clasificate, în funcţie de calitate, în trei categorii. Categoria A (ouăle proaspete), categoria B (ouă de categoria a două sau conservate), categoria C (ouă de calitate scăzută, destinate industriei alimentare).

Produsele din prima categorie se clasifică în funcţie de greutate, pe ele putându-se aplica unul sau mai multe marcaje distinctive.

Acestea sunt: data ambalării sau a clasificării, categoria de calitate, de greutate, numărul centrului de ambalare, numele sau denumirea de activitate a centrului de ambalare, una sau mai multe date care să ofere consumatorului date suplimentare, numele comercial sau marca fabricii, o referire la tipul de producţie, o indicaţie asupra originii ouălor şi un cod care să identifice unitatea producătoare.

Produsele de categoria A şi B, cu excepţia ouălor crăpate, trebuie să poarte un marcaj distinctiv care să specifice categoria de calitate.

L.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !