Panouri solare din fonduri nerambursabile

Panouri solare din fonduri nerambursabile
ARAD – Consiliul Judeţean a dat startul licitaţiei pentru alegerea firmei care se va ocupa de proiectarea şi montarea unor sisteme cu panouri solare pentru apă caldă la Spitalul Judeţean şi la Centrul de recuperare din Petriş.

Pentru contractul Proiectarea şi execuţia lucrărilor „Instalaţie solară pentru completarea sistemului clasic de obţinere a apei calde menajere” la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, valoarea estimată, fără TVA, pusă la bătaie este de 2.854.404  lei din care pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor „Instalaţie solară pentru completarea sistemului clasic de obţinere a apei calde menajere” la Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoanele cu Handicap Neuropshic Petriş”, costurile estimate sunt mult mai mici, de 135.257 lei, fără TVA. Potrivit caietului de sarcini, „panourile se vor monta pe o structură metalică cu înalţimea de 3,2-5,8 m de la sol”.

Investiţia este susţinută şi de fonduri nerambursabile. CJA a semnat deja contractul cu Administraţia Fondului de Mediu pentru fondurile aprobate în cadrul proiectului. Nerambursabili, pentru cele două lucrări, judeţul a primit 2.759.628 lei.

Garanţie, trei ani

Va fi aleasă oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Totodată, perioada de garanţie de bună execuţie a lucrărilor solicitată de Consiliul Judeţean este de minimum 36 luni de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

JA – S.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !