Panouri solare la sala de sport din Pecica

Panouri solare la sala de sport din Pecica
PECICA. Administraţia oraşului e dispusă să plătească până la 96.729 de lei pentru această investiţie.

Fonduri nerambursabile pentru dotarea sălii de sport din oraşul Pecica cu instalaţie cu panouri solare. Primăria localităţii a anunţat organizarea licitaţiei pentru achiziţia lucrărilor de proiectare şi execuţie în cadrul obiectivului „Instalaţie solară pentru completarea sistemului clasic de obţinere a apei calde menajere la Sala de Sport” – locaţia Sala mare de sport din Oraşul Pecica, str.508, nr.1. 

Licitaţia va avea loc în cursul acestei săptămâni. Valoarea maximă pe care administraţia oraşului Pecica este dispusă să o plătească este de 96.729 lei. 

„Decontarea lucrărilor se va face în conformitate cu prevederile Contractului de finanţare încheiat între Oraşul Pecica şi A.F.M. Având în vedere prevederile contractului de finanţare, Antreprenorul trebuie să dispună de lichidităţi suficiente pentru implementarea cu succes şi în bune condiţii a întregului proiect”, se menţionează în caietul de sarcini.

Perioada de garanţie de bună execuţie a lucrărilor este de minimum 36 de luni de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

Una dintre condiţiile impuse de Primărie este ca firma câştigătoare să se mobilizeze pentru începerea lucrărilor în 3 zile. La sfârşitul lucrărilor este obligatoriu ca sistemul să fie inscripţionat cu sintagma “Finanţat din Fondul pentru Mediu”.

JA – S.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase