Parcări blocate pe 61.000 euro

46Comentarii
Parcări blocate pe 61.000 euro
ARAD – Primăria cumpără dispozitive portocalii de blocare pentru parcările rezidenţiale, ce vor fi scoase la licitaţie.

Dispozitive portocalii de blocare pentru locurile rezervate în parcările rezidenţiale atribuite cetăţenilor. Aceasta este comanda făcută de Primărie. Municipalitatea a anunţat deja că este dispusă să plătească suma de 252.100 lei (61.886 euro) plus TVA, pentru a cumpăra cât mai multe dispozitive de blocare care să permită rezervarea locului de parcare.

Dispozitivele confecţionate din tablă şi profile de oţel vor fi prevăzute cu o yală încorporată, care „trebuie să fie rezistentă la tentative de spargere şi condiţii meteorologice”. Mai mult, „protecţia anticorozivă pentru funcţionarea în aer liber se face prin grunduire şi vopsire în câmp electrostatic, cu vopsea pulbere de exterior de culoare orange”, astfel încât să nu ruginească vreme de cinci ani.

Un an garanţie

În primul an de închiriere a locului de parcare, arădenii nu vor trebui să îşi bată capul cu vandalii. Asta, deoarece dacă dispozitivele sunt vanmdalizate, ele vor fi înlocuite sau reparate gratuit de firma care le-a vândut Primăriei. „Garanţia minimă acordată produselor este de 12 luni de la data recepţiei acestora. În perioada de garanţie, furnizorul va asigura intervenţia tehnică ori de câte ori este nevoie, la solicitarea autorităţii contractante. Micile deteriorări ale dispozitivelor survenite în perioada de garanţie vor fi remediate fără alte pretenţii din punct de vedere financiar”, se precizează în caietul de sarcini.

La finele lunii viitoare

Licitaţia este programată pentru luna aprilie. Potrivit estimărilor, Municipalitatea se aşteaptă ca la finele lunii viitoare să fie deja semnat contractul de achiziţie şi să pornească amenajarea parcărilor rezidenţiale.

JA- S.B.

Taguri: , , ,


46Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor