Parcările deschid topul ruşinii

De Valentin Goran
14Comentarii
Parcările deschid topul ruşinii
Statisticile Poliției Locale Arad, arată că numărul amenzilor pentru parcări neregulamentare rămâne neschimbat, dar ridicat, lună de lună.

Conform statisticilor furnizate de Poliția Locală Arad, pentru luna decembrie 2016, numărul contravențiilor a scăzut simțitor față de luna noiembrie a anului trecut. Mai exact, cu 163 de procese verbale mai puțin. Dacă în luna noiembrie polițiștii locali au sancționat 535 de arădeni cu 172.075 lei, în luna decembrie au fost rupte 372 de procese verbale ce însumează peste 106.000 lei. Amenzile date cerșetorilor rămân în topul sancţiunilor cu 40 de cerșetori amendați. Tot în top rămân și cei peste 200 de arădeni amendați pentru parcări neregulamentare, de unde tragem concluzia că la capitolul șoferie nu învățăm nimic. La capitolul alcool, luna decembrie aduce însă un minus considerabil, deşi a fost o lună plină de sărbători.

În noiembrie 2016, 50 de arădeni au fost amendați pentru consumul de alcool pe spațiul public, în timp ce în decembrie au fost amendați, mai puțin de jumătate, respectiv 21 de arădeni.

40 de cerșetori sancționați

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică au întocmit un număr de 64 de procese verbale, suma totală a amenzilor fiind de 8.800 lei. 40 din totalul amenzilor au fost aplicate cerșetorilor, 21 de procese verbale au fost rupte pentru consumul de alcool pe spațiul public și două amenzi pentru fumatul în spațiul public. La capitolul circulație rutieră, rămânem pe același calapod ca și lunile care au trecut în 2016, nu mai puțin de 242 de șoferi au fost amendați de polițiștii locali pentru parcări neregulamentare și nerespectarea indicatoarelor rutiere. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au întocmit un număr de 243 de procese verbale, suma totală a amenzilor fiind de 62.625 lei, după cum urmează: 202 pentru staționare în locuri nepermise (valoarea amenzilor – 50.750 lei); 40 pentru nerespectarea indicatoarelor de acces interzis (valoarea amenzilor – 9875 lei); și o amendă pentru nerespectarea orarului de aprovizionare a agenților economici (amenda- 2.000 lei).

55 de societăți comerciale, amendate

Polițiștii locali din cadrul Biroului Activitate și Control Comercial și cei din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au întocmit un număr de 65 de procese verbale, suma totală a amenzilor fiind de 35.000 lei. Din totalul proceselor verbale, 55 au fost întocmite pentru abateri privind Regulamentul de desfășurare a activităților comerciale în municipiu (valoarea amenzilor – 22.000 lei).14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor