Parteneriat pentru performanţă

De Daniel Scridon
Parteneriat pentru performanţă
Primăria, FCC Environment şi echipa de baschet feminin a Aradului, unite pentru un loc pe podium.

ARAD. „Nu se poate face sport de performanţă fără bani. Suntem aici să parafăm parteneriate pentru a sprijini echipa de baschet feminin a Aradului, care ne-a adus multe satisfacţii de-a lungul istoriei. Mulţumim celor de la FCC Environment, care au înţeles să se implice în viaţa comunităţii şi prin sport” – a spus primarul Călin Bibarţ, în deschiderea conferinţei de presă în care s-au semnat parteneriatele dintre FCC Baschet Arad şi Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, respectiv, FCC Baschet Arad şi FCC Environment România.

Proiect de suflet

Dacă pentru Emanuel Mariş, directorul filialei Arad a FCC Environment România, parteneriatul cu echipa de baschet reprezintă „un proiect de suflet”, directorul general al companiei cu sediul central în Arad, Florian Pop, a ţinut să sublinieze: „Aş vrea să mulţumesc Primăriei Arad pentru oportunitatea de a continua acest proiect de susţinere a echipei de baschet feminin. Trebuie să spunem că FCC Environment nu pune accent doar pe latura sportivă, fiind implicaţi, alături de baschetbaliste, în numeroase acţiuni umanitare şi ecologice. Să nu uităm nici de Arad Streetball, eveniment ajuns la a treia ediţie şi care s-a bucurat de un număr record de participanţi. Pentru sezonul următor aşteptările sunt mai mari, sperăm să avem alături de noi întreaga comunitate şi la final să retrăim, împreună, momentele de fericire din ultimul joc al finalei mici cu Braşovul din campionatul trecut”.

Alte surprize

După mulţumirele adresate Primăriei şi principalului sponsor, FCC Environment, Marcel Urban, preşedintele grupării galben-albastre, a trecut la prezentarea jucătoarelor şi a staff-ului tehnic cu care se doreşte realizarea unei performanţe superioare campionatului precedent. „Suntem mulţumiţi de banii alocaţi şi ne dorim mai mult decât locul trei. Sperăm să şi putem” – a spus Urban.

S-a mai vorbit de posibilitatea unei achiziţii surpriză la nivelul lotului de jucătoare, perioada de transferări fiind încă deschisă, iar la iniţiativa primarului Călin Bibarţ, se pregăteşte o festivitate de prezentare a echipei atipică, pe pietonala de pe strada 1 decembrie, într-unul din week-endurile lunii septembrie.

În discursurile lor, atât noul antrenor Dejan Mudresa, cât şi vechiul căpitan al echipei Brankica Hadzovic, au subliniat aportul comunităţii, sponsorilor şi suporterilor în viaţa echipei, promiţând că vor da totul pentru a scrie o (nouă) pagină de istorie în sportul arădean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !