Pasaje peste calea ferată în 2012

12Comentarii
Pasaje peste calea ferată în 2012
Pasaje peste calea ferată în 2012
ARAD – Licitaţii de lucrări la pasajele peste calea ferată de pe centură, la finele lui 2008.

Prefectul Gavril Popescu a prezentat ultimul program de investiţii şi lucrări stabilit de Direcţia Generală de Drumuri Timişoara, regională care se ocupă şi de programul investiţional din judeţul nostru.

Potrivit acestui program, cel puţin pe hârtie, mult aşteptatele pasaje peste trecerile la nivel cu calea ferată de pe centura Aradului ar trebui să înceapă în acest an.

Autorităţile arădene s-au plâns, în repetate rânduri, de faptul că aceste lucrări sunt scoase mereu de pe lista de investiţii a direcţiei, cu toate că problemele de pe centura Aradului se agravează cu fiecare zi, iar nemulţumirile şoferilor sunt în creştere.

Potrivit prefectului, „pasajul denivelat Arad peste calea ferată Brad-Curtici şi pasajul denivelat peste calea ferată de pe centura de ocolire a Aradului” sunt programate a fi finalitate în anul 2012. Mai exact, investiţiile în valoare de 12.000.000 euro, în primul caz, şi 6.000.000 euro în cel de al doilea sunt trecute pe lista Direcţiei Generale de Drumuri Timişoara, cu specificaţia că licitaţia pentru aceste lucrări va fi organizată la finele anului 2008.

Câteva propuneri Tot pe ultima listă a drumarilor timişoreni sunt trecute şi alte câteva lucrări care vizează Aradul, însă prefectul nu a menţionat cu privire la acestea nici termenul propus pentru demararea lucrărilor, nici cel pentru încheierea lor.

Este vorba printre altele, de varianta de ocolire Săvârşin, de varianta de ocolire Lipova, de consolidare DN7 B sau de lucrări de amenajare albii şi torenţi pe DN 7.

A.B.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor