Pași mici spre scopuri mărețe

De Eugen Rogojan
Pași mici spre scopuri mărețe
S-a dat startul unui proiect propus de Centrul Logopedic Interșcolar al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, realizat în parteneriat cu Comisia metodică a învățătorilor de la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad.

Pe 30 martie 2017, peste 20 de cadre didactice de la cele două instituții partenere s-au întâlnit la școala gimnazială mai sus menționată, cu scopul de a constitui echipe interdisciplinare, în vederea depistării, diagnosticării și recuperării elevilor cu tulburări de limbaj, dificultăți de învățare sau tulburări de comportament.

Coordonatori ai profesorului sunt profesor logoped Coșarbă Editha și profesor Hirina Bianca, aceștia punând bazele parteneriatului. Următoarele activități din cadrul proiectului educațional vor deveni un bun prilej pentru prezentarea instrumentelor de lucru necesare depistării timpurii a elevilor cu tulburări de limbaj, de învățare sau de comportament.

Ținta proiectului este stimularea colaborării între specialiștii în educație – cum ar fi profesorii din învățământul primar, profesorii logopezi, consilierii școlari sau profesorii itineranți – cu scopul optimizării traseului educațional al elevilor.

Activitățile echipelor vor stimula participarea activă și responsabilă a profesorilor pentru învățământ primar și a profesorilor logopezi la propria formare și dezvoltare profesională.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !