Paşi spre ieşirea AJF Arad din insolvenţă

De Daniel Scridon
1Comentariu
Paşi spre ieşirea AJF Arad din insolvenţă
De doar doi ani de zile a avut nevoie preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci, pentru a-i convinge pe mai marii FRF că este un partener loial, cu ample viziuni pentru dezvoltarea unor proiecte de viitor în lumea sportului rege.

Aşa a obţinut împrumutul de 250 000 lei, rambursabil în 7 ani, fără dobândă, pentru demararea procedurilor de ieşire din insolvenţă a AJF Arad.

Despre paşii parcurşi în anevoiosul drum spre ieşirea „din tunel” ne-a vorbit Adrian Lucaci: „Suntem tot mai aproape de a închide litigiile cu principalii creditori, ANAF şi Finanţe. În primă fază, am achitat debitul principal al datoriei către ANAF în valoare de 155 000 lei. A urmat o altă plată, de 33 000 lei, după care am primit o hotărâre de amânare a penalităţilor, un prim pas spre anularea acestora – aproximativ 70 000 lei – conform prevederilor Codului Fiscal. În această săptămână intenţionăm să achităm debitul existent la Direcţia Venituri din cadrul Finanţelor, în valoare de 40 000 lei. În concluzie, dacă vom fi scutiţi de plata penalităţilor, vom ajunge să plătim undeva la 240 000 lei pentru scoaterea AJF Arad din insolvenţă, astfel că ne încadrăm cu banii primiţi sub formă de împrumut de la Federaţie”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor