Pasi spre partidul Noii Drepte

De Simion Todoca
Pasi spre partidul Noii Drepte
ARAD. Deoarece întâmpină dificultăţi în înregistrarea la tribunal ca partid politic, Asociaţia „Noua Dreaptă” are discuţii cu dr. Constantin Cojocaru, celebrul autor al Legii Cojocaru.

Dacă negocierile decurg bine, este posibil ca, în cursul lunii ianuarie 2015, Partidul Popular- Legea Cojocaru să-şi schimbe denumirea în Partidul Noua Dreaptă sau altă denumire asupra căreia se va cădea de acord. Preşedintele Asociaţiei Noua Dreaptă Arad, Angel Popescu, alături de alţi colegi ai săi, a fost prezent, duminică, la Braşov, la tabăra de vară a Noii Drepte, prilej cu care a avut loc o întâlnire cu Constantin Cojocaru.

„În ianuarie va avea loc Congresul Partidului condus de către dl. Cojocaru, iar dacă până atunci vom ajunge la un acord, va supune votului fuziunea PP-LC cu Noua Dreaptă. Cel mai probabil, concomitent vom avea şi noi congresul, cu aceeaşi ordine de zi, după care va avea loc congresul unic. Nu mai putem aştepta, am depus toată documentaţia la Tribunal de atâta amar de vreme, dar, se pare, nu se doreşte să putem participa la alegeri”, spune Angel Popescu. În cadrul taberei de vară, a debutat marşul de comemorare a românilor ucişi de trupele horthyste, marş care se doreşte a fi organizat în fiecare an. Ca şi, dealtfel, tabăra de vară.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !