Patru blocuri cu zece etaje, la ieşire din Arad spre Oradea

De Diana Dutu
8Comentarii
Patru blocuri cu zece etaje, la ieşire din Arad spre Oradea
Clădirile ar urma să fie ridicate pe partea dreaptă a Căii Zimandului, aproximativ vizavi de staţia de tramvai.

„Construire Zone de servicii, comerț, locuințe colective și realizare acces”. Aşa se numeşte obiectivul de investiţie ale cărui Plan Urbanistic Zonal şi Regulament Local de Urbanism se votează marţi, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Arad.

Terenul pe care ar urma să se realizeze investiţia este situat pe Calea Zimandului, imediat după ieşirea din cartierul Grădişte, pe partea dreaptă, direcţia de mers spre Oradea. E vorba de o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, parcela având 216,36 metri front stradal la DN79. Aici ar urma să fie construite patru blocuri cu zece etaje, fiecare bloc având 85 de apartamente cu două şi trei camere. „Intervenţiile urbanistice pe amplasament se referă la: realizarea de zone de locuințe colective, servicii, comerț, cu regim maxim de înălțime S1+S2+P+10E, cota maxima 36m, realizarea de alei pietonale, drumuri de incintă, platforme pentru parcare și amenajare spațiu verde” – se arată în PUZ. La cele două nivele de la subsol vor fi amenajate parcări pentru locatari, în timp ce parterul este preponderent destinat funcţiunilor comerciale şi serviciilor.

„Pentru deservirea rutieră a parcelelor rezultate în urma PUZ-ului se propune amenajarea unei intersecții semaforizate, în cruce, în dreptul intersecției semaforizate existente pe Calea Zimandului (care duce la Spitalul TBC şi Capela Kuki-n.r.) și amenajarea de platforme de parcare în incintă, la sol și subsol” – se arată în documentul citat.

Beneficiari

Proiectul îi are ca beneficiari pe Flavia Baltă, Romică Andrieş, Daniel Prisăcariu şi Florina-Adriana Prisăcariu.

schita1

schita2

schita3

schita4

harta8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor