Pe primul loc cu Ambulanţa

Pe primul loc cu Ambulanţa
ARAD - Ministerul Sănătăţii a solicitat fiecărui serviciu judeţean de ambulanţă date statistice care vizau activitatea medicală şi financiară a serviciilor.

Dacă pentru 18 judeţe acest lucru s-a lăsat cu controale şi audituri, nu acelaşi lucru poate fi spus şi despre Ambulanţa din Arad. „Dacă nu luăm în calcul municipiul Bucureşti, suntem pe primul loc pe ţară în ceea ce privesc cazurile rezolvate de medici.

Practic, dacă în unele judeţe există un caz pe medic pe tura de 12 ore, la noi medicii intervin la opt cazuri pe tură”, a ţinut să precizeze Roberto Schill, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Şi în ceea ce priveşte consumul de carburant, ne situăm foarte bine, şi aici fiind judeţul care a consumat cea mai mică cantitate de benzină la nivel naţional. „În urma documentelor trimise către minister, la nivelul serviciului din Arad nu au fost identificate probleme. Mai mult, suntem pe primele locuri în ceea ce priveşte activitatea medicală şi financiară”, a mai spus Schill.

JA-A.G.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase