Pe primul loc la “orientare”

De E.G.
Învingătorii au fost premiaţi cu trofee, medalii şi plachete FOTO: FAN
Învingătorii au fost premiaţi cu trofee, medalii şi plachete FOTO: FAN
Două locuri I la cea de-a LXVIII-a ediție a „Cupei Zărandului” pentru Palatul Copiilor Arad.

MONEASA. Cercul de Orientare Turistică din cadrul Palatul Copiilor Arad a câștigat două locuri I la cea de-a LXVIII- a ediție a Competiției de Orientare „Cupa Zărandului”, defășurată, recent, la Moneasa. „Copiii s-au descurcat foarte bine pe parcusul celor două zile de competiție, a fost o vreme excelentă care a contribuit la reușita acestei întreceri”, a spus Barkasz Daniel, prof. Coordonator la Cercul de Orientare Turistică.

Premianții de la Palat

În ceea ce privește concurenții de la Palatul Copiilor Arad, pe primele locuri, la categoria fete, s-au clasat: Sturz Lazăr Ana Maria (18 ani) – locul I; Gureanu Oana (10 ani) – locul III. Cât despre categoria pentru băieţi, cei de pe podium au fost: Komjáty Daniel (12 ani) – locul I; Rónai Zoltán (10 Ani) – locul II; Pampa Dan (14 ani) și Sturz Lazăr Ştefan (16 ani) – locul III.
Printre cei cu rezultate onorabile se numără şi Sturz Lazăr Georghe, Cociuba Sergiu, Dărăban Tudor şi Ştefanescu Alex.

Aproape 200 de concurenți

Cei mai mulţi participanţi au fost din ţară, aproximativ 150, care au venit atât din judeţul Arad, cât și din Bihor, Timişoara, Hunedoara, Braşov şi Cluj. Pe lângă aceştia, la întrecere a mai luat parte şi un grup de 50 de copii din Ungaria.

În memoriam

Competiția se desfășoară în memoria lui DÁVIDHÁZY KÁLMÁN , cel care a organizat primul concurs de orietare turistică din România, în 1947, chiar pe meleagurile Munţilor Zărandului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !