„Peda”, prezentă la finala Olimpiadei de atletism!

De Dan Lazar
„Peda”, prezentă la finala Olimpiadei de atletism!
IAȘI. Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ) la pentatlon a oferit un bun prilej de a se remarca liceenelor de la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” Arad, calificate la faza finală ce s-a desfăcurat la Iași.

Profesoara Mariana Tomescu a contat pe o formulă din care au făcut parte: Patricia Gădărici, Diana Spinean – ambele componente ale echipei de baschet FCC ICIM -, Luana Ciorban, Antonia Broșovschi și Cristina Szabo – Timea Peter, prezentă la etapele pe județ și regiune, participând în aceeași perioadă la turneul final B al CN de baschet U16. În urma celor 5 probe susținute pe stadionul din Iași: săritura în lungime, aruncarea mingii de oină, aruncarea greutății, viteză 60 m și rezistență 800 m, arădencele au obținut un onorabil loc VI, fiind răsplătite cu mențiune. „Primele cinci clasate au fost toate licee cu program sportive, astfel că putem spune că am fost prima școală într-un clasament al unităților de învățământ care nu au clase speciale de atletism”, ne-a declarat Mariana Tomescu, o profesoară cu o implicare deosebită în sportul școlar arădean.
„Peda” a acumulat un total de 1220 de puncte, fiind întrecut de: LPS „Petrache Trișcu” Craiova (1537 pct.), LPS Botoșani (1486), LPS Cluj-Napoca (1443), LPS Galați (1340) și LPS „Mircea Eliade” București (1228).
Tot dinspre sportul de la „Pedagogic”, am aflat că eleva Diana Camelia Tudoran (clasa a X-a B) a participat, recent, la etapa finală a ONSȘ la șah, ocupând un onorabil loc 13, din 41 de participanți.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !