Penitenciarul cumpără porumb

Penitenciarul cumpără porumb
ARAD – Penitenciarul cumpără până la 170.000 de kilograme de porumb pentru hrana animalelor.

Cantităţi impresionante de porumb pentru Penitenciarul Arad, însă nu cu scopul de fi oferit deţinuţilor. Penitenciarul Arad a anunţat intenţia de a achiziţiona, la finele acestei luni, o cantitate cuprinsă între 160.000 şi 170.000 de kilograme de porumb boabe din producţia de anul trecut. Întreaga cantitate de porumb va fi livrată de societatea de la care Penitenciarul va face achiziţia, eşalonat pe parcursul a opt luni, în acest an. Valoarea estimată pe care instituţia s-a arătat dispusă să o plătească în acest sens se ridică la 102.000 lei.

Porumbul va fi folosit pentru hrana animalelor (porci, vaci) din gospodăria anexă zootehnică. Modul de recepţie, potrivit documentaţiei de licitaţie, „se face cantitativ şi calitativ, produsul va fi însoţit de certificat de calitate sau buletin de analiză. Recepţia produsului se face la STAS”.

S.B.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase