Pensionarii din Chişineu Criş încheie anul în forţă

De Diana Dutu
Pensionarii din Chişineu Criş încheie anul în forţă
Membrii Clubului Pensionarilor din oraş merg cu colinda, pregătesc cadouri pentru copiii săraci şi pun la punct detaliile Revelionului 2017.

Va fi un sfârșit de an bogat în activitate pentru membrii Clubului Pensionarilor din Chișineu Criș. Pe 12 decembrie, cu sprijinul unui sponsor care asigură transportul, 30 de bunici și bunicuțe vor merge la „colegii” lor de la Clubul Pensionarilor din localitatea maghiară Elek. Vor participa cu toţii la un program special de Crăciun, cu colinde şi obiceiuri specifice sărbătorii Naşterii Mântuitorului.

Miercuri, 16 decembrie, membrii Clubului Pensionarilor din Chișineu Criș și-au programat să-i colinde pe funcţionarii de la Primăria din localitate. Sâmbăta viitoare, pe 19, seniorii vor participa la sărbătoarea Crăciunului din oraş, iar la 21 decembrie merg cu colinda la Biserica Ortodoxă din Chişineu Criş. Dincolo de aceste activităţi, vârstnicii din Club sunt implicaţi şi într-o campanie de ajutorare a unor copii nevoiaşi. Acţiunea umanitară este realizată în parteneriat cu elevii clasei I de la Liceul „Mihai Veliciu” din oraş şi învăţătoarea lor, Doina Urzică. Împreună, pregătesc cadouri constând în produse alimentare – fructe, dulciuri – şi hăinuţe, pe care le vor dărui celor năpăstuiţi de soartă.

Ultima acţiune din acest an a Clubului Pensionarilor din Chişineu Criş are în centrul său distracţia. În noaptea de 31 decembrie-1 ianuarie, membrii Clubului vor petrece împreună Revelionul 2016. „Clubul nostru este viu în continuare. Toate activităţile noastre – culturale, sociale sau creştine – sunt susţinute şi sprijinite de Primăria oraşului, căreia îi mulţumim şi pe această cale. Sărbători fericite tuturor!” – încheie Georgeta Csaky, preşedinta Clubului Pensionarilor din Chişineu Criş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !