Pensionarii nădlăcani s-au întors în timp, de 1 Mai

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Pensionarii nădlăcani s-au întors în timp, de 1 Mai
60 de nostalgici au sărbătorit Ziua Internaţională a Muncii pe terasă, la Clubul Orăşenesc al Pensionarilor din Nădlac.

NĂDLAC. Vremurile s-au schimbat, obiceiurile au rămas. Dacă odinioară, în anii dinaintea revoluţiei, ieşeau la iarbă verde pentru a sărbători Ziua de 1 Mai, acum, nădlăcanii – membri ai Clubului Orăşenesc al Pensionarilor – au marcat Ziua Internaţională a Muncii pe terasă, la sediul Clubului. „Ingredientele” sărbătorii au rămas aceleaşi: mici, cârnăciori, bere, băuturi răcoritoare şi… multă voie bună.

De data aceasta, alături de cei 40 de „nostalgici” care au sărbătorit 1 Mai, au fost şi membrii fanfarei oraşului (20 de persoane). Prezenţa lor a fost mai mult decât binevenită pentru că s-au ocupat de întreţinerea atmosferei, interpretând muzică de promenadă, dar şi melodii slovăceşti. Petrecăreţii au avut noroc şi de vreme bună, aşa că totul a fost perfect – ne asigură Andrei Ianecsko, preşedintele Clubului Orăşenesc al Pensionarilor din Nădlac. În mijlocul seniorilor s-a aflat şi viceprimarul oraşului, Dusan Somrak şi soţia, în timp ce primarul Ioan Mărginean (absent motivat pentru că şi-a serbat ziua de naştere) le-a transmis pensionarilor un mesaj de sărbătoare. Nici fostul primar Vasile Ciceac – preşedinte de onoare al Clubului – nu i-a uitat pe vârstnicii alături de care a petrecut de atâtea ori. Ca de obicei, acţiunea organizată de Clubul Orăşenesc al Pensionarilor s-a desfăşurat în regim de autofinanţare, dar a beneficiat de sprijinul sponsorului AgroVictoria Nădlac (preşedinte Dan Onuţe).

Sărbătoarea de 1 Mai a nostalgicilor nădlăcani a durat aproximativ cinci ceasuri, „stingerea” dându-se în jurul orei 20.00.

img_8355

img_8357

img_8361

img_8365

img_8370

img_8375

img_8380

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !