Pentru cei mici, mai mult

3Comentarii
Pentru cei mici, mai mult
Pentru cei mici, mai mult
BUCURESTI - Deputatul PC de AradLia Ardelean a revenit cu propunerea pentru prelungirea concediului pentru creşterea copilului de la doi la trei ani.

Potrivit iniţiativei parlamentarului conservator, după articolul 4 al Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 148/ 3 noiembrie 2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului se introduce un articol nou, 41., cu următorul cuprins: „Art. 41. – (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2008, oricare dintre părinţii copilului, beneficiază, opţional, de concediu plătit şi pentru creşterea copilului în vârstă cuprinsă între 2 şi 3 ani.”

Anul trecut, plenul Camerei Deputaţilor a respins cu 71 voturi împotrivă şi 68 pentru amendamentul formulat de către Lia Ardelean la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 148 din 3 noiembrie 2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, în ciuda faptului că raportului comisiei de fond, respectiv Comisia pentru muncă şi protecţie socială, a fost favorabil.

După cum a promis, deputatul conservator a revenit cu o propunere legislativă pe această temă, acordarea unei indemnizaţii pentru creşterea copilului de la doi la trei ani fiind considerată o soluţie reală de susţinere efectivă a familiilor care au în îngrijire copii în vârstă de până la trei ani.

S.T.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor