Pentru evitarea abuzurilor

2Comentarii
Pentru evitarea abuzurilor
Doresc să avansez o propunere pentru evitarea abuzurilor, privind tăierea arborilor sau retezarea tulpinei, a unor crengi etc. Tăierea ar trebui să fie admisă doar în baza unor probe.

De pildă, cea mai bună probă constă într-o fotografie clară, în care să apară arborele şi faţada clădirii – făcută dinspre arbore, pentru identificare -, iar pe verso fotografiei să fie scrisă adresa, numele celui care a făcut-o şi data. Pentru a se putea dovedi că arborele este înclinat sau uscat, fotografia trebuie făcută în sezonul de vegetaţie, exceptând cazul arborilor cu frunziş de-a lungul întregului an. Se înţelege că arborii rupţi de vânt vor fi fotografiaţi imediat.

Cererile de la blocurile de locuinţe să fie semnate şi ştampilate de preşedinte, iar proprietarii caselor individuale sau reprezentanţii lor legali să anexeze la cerere o copie de pe actul de identitate.

POPOVICI T.

ARAD

Taguri: , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor