Pentru intrare gratuită pe ştrand

De Simion Todoca
26Comentarii
Pentru intrare gratuită pe ştrand
© Vor eliminarea taxei Foto: JA
Leontin Aslău, susţinut de „Mândri că Suntem Arădeni”, cere sprijinul arădenilor pentru proiectul său de eliminare a taxei de intrare pe ştrand.

În calitate de persoană fizică, Leontin Aslău a elaborat „proiectul de hotărâre privind reglementarea accesului pietonal pe domeniul public adiacent zonei de agrement a Ştrandului Neptun”. Mai exact, eliminarea taxei de intrare pe ştrand în zona comercială şi zona căsuţelor. În cadrul unei conferinţe de presă, pe care a susţinut-o alături de preşedintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni, Călin Costea, Aslău a explicat că a recurs la acest demers deoarece este o cale mai scurtă decât aceea prin intermediul justiţiei. El a atacat în justiţie, în urmă cu un an, Regulamentul de funcţionare a ştrandului, care prevede perceperea taxei de intrare, dar nu se ştie nimic de soarta dosarului. Până la soluţionarea unei noi acţiuni în instanţă ar trece, cu siguranţă, încă un an, dacă nu mai mult, pe când proiectul are şanse, teoretice măcar, de a fi dezbătut şi supus aprobării în acest an. În prima fază, autorul proiectului trebuie să adune semnături de la cetăţeni, minimum 5% din totalul numărului de alegători, acţiune la care va fi susţinut de către Partidul Mândri că Suntem Arădeni. Aslău a depus deja la Secretariatul Primăriei proiectul de hotărâre şi nota de fundamentare, precum şi cererea de eliberare a formularelor tipizate pentru adunarea semnăturilor. Rămâne de văzut când le va primi, ca să poată demara strângerea semnăturilor. Atât Aslău cât şi Costea şi-au exprimat speranţa că, la momentul oportun, vor reuşi să-i convingă pe consilieri să voteze proiectul. „Trebuie să se schimbe odată modul de abordare, să nu se mai voteze doar politic, ci în folosul cetăţenilor. Vom avea grijă ca arădenii să ştie cum a votat fiecare consilier, indiferent din ce partid face parte”, spune Călin Costea.26Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor