Pentru locuri de muncă mai sigure și sănătoase

De Valentin Goran
Pentru locuri de muncă mai sigure și sănătoase
10 ITM-uri din ţară vor fi prezente la Arad, pentru „Săptămâna europeană pentru sănătate şi securitate în muncă”.

Organizată în fiecare an, în luna octombrie, „Săptămâna europeană pentru sănătate şi securitate în muncă” reprezintă un punct de atracţie esenţial al fiecărei campanii pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase. La Arad, Inspectoratul Teritorial de Muncă celebrează Săptămâna Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Muncă în perioada 10-14 octombrie 2016 organizând o serie de evenimente şi activităţi. Cel mai important eveniment organizat de ITM Arad este Simpozionul Regional de Securitate și Sănătate în Muncă ce are ca temă „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele” şi care va avea loc în data de 13 octombrie, începând cu ora 10.00, la UAV, Complex M – Micălaca în Sala Festivă.

La acest simpozion vor participa zece inspectorate teritoriale de muncă din ţară, reprezentanţi ai autorităţilor locale, reprezentanţi ai UAV Arad în calitate de partener, angajatori şi alţi actori pe piaţa muncii din municipiul şi judeţul Arad.

Promovarea muncii durabile

Campania se axează în principal pe: promovarea muncii durabile şi a îmbătrânirii în condiţii bune de sănătate, cu sublinierea importanţei prevenirii pe tot parcursul vieţii profesionale; furnizarea de informaţii şi instrumente practice de gestionare a securităţii şi sănătăţii în muncă în contextul îmbătrânirii forţei de muncă, atât angajatorilor, cât şi angajaţilor; facilitarea schimburilor de informaţii şi a diseminării bunelor practici în domeniu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !