Pentru tine, cititorule!

De Adriana Barbu
foto Calin Andra
foto Calin Andra
E sărbătoare la Jurnal arădean. Am ajuns la numărul 7.000 fără ca o secundă să ne oprim din scris şi publicat. Fără ca o secundă să uităm că cei mai importanţi sunt cititorii noştri. Fără să omitem o secundă problemele şi grijile lor, punctele lor de interes, nevoile. Şi cititorii noştri ne-au răsplătit.

Aşa că, în zi de sărbătoare, când datorită lor suntem tot aici şi tot primii în judeţ (la presa scrisă, dar şi pe on-line), am decis să îţi mulţumim din suflet ţie, cititorule, pentru că eşti alături de noi cei care scriem zi de zi pentru tine. Pentru că zi de zi citeşti ceea ce scriem noi, o mână de oameni cu iniţiale, ascunşi în spatele unor texte pe care ne străduim să le facem cât mai bune. Şi pentru că doar datorită ţie, în anul ce tocmai a trecut, Jurnal arădean a ocupat locul II pe ţară la numărul de ziare locale vândute! Un loc extrem de onorant. Un loc rezervat ziarului Jurnal arădean, ce ne face cinste nu doar nouă, celor care muncim zi de zi pentru ca acest cotidian să vadă lumina tiparului, ci şi Aradului.

Şi tot graţie ţie, cititorule, Jurnal arădean a reuşit să depăşească chiar şi unele dintre cele mai renumite cotidiene naţionale. Datorită ţie, colegii de la Jurnal arădean pot ţine capul sus oriunde s-ar duce. Pentru că tu, cititorul, eşti garanţia coloanei noastre vertebrale.

După Click, tabloidul care vinde în medie 121.000 de exemplare pe zi, după Libertatea, un alt tabloid care vinde 83.000 de exemplare pe zi, şi după cotidianul sportiv Gazeta Sporturilor, cu cele 29.8000 media exemplarelor vândute pe zi, urmăm noi – Jurnal arădean!

Pentru că, prin cele peste 15.000 de exemplare vândute pe zi, Jurnal arădean ar reuşi să facă faţă cu brio chiar şi luptei cu cotidienele centrale. Tot datorită ţie, cititorule. Evenimentul Zilei (14.000), PRO Sport (12.650), Adevărul (10.500), Jurnalul Naţional (9.750) sau Ziarul Financiar (7.910), fruntea presei naţionale, se situează sub cifra realizată de Jurnal arădean.

Această realitate ne face să credem în calitatea, claritatea şi echidistanţa celor publicate de noi, dar şi să sperăm că vom putea fi numărul I pe ţară în acest an. Ne despart de liderul local de pe piaţă – cotidianul Unirea – doar 1.050 de exemplare. O ţintă pe care ne propunem să o atingem şi să o depăşim alături de tine, cititorule. Pentru ca noi să fim lideri şi la nivel naţional, nu doar regional, şi pentru ca tu, cititorul, să citeşti cel mai bine vândut ziar local din ţară!

E provocarea acestui an în care îţi promitem un ziar de calitate. De cea mai bună calitate. E promisiunea noastră la numărul 7.000. E promisiunea Gabrielei, Monicăi, Ioanei, Dianei, Simonei, Corinei, Ghizelei, Andreei, Adrianei, a lui Alin, a lui Simion, a celor trei Daniel, a lui Leonard, a lui Vasile, a lui Călin, la numărul 7.000. Cu susţinerea lui Mircea, a Timeei, Loredanei, Olgăi, Dianei, a lui Kinga, a lui Carmen, Emanuelei, a lui Ildiko, Dinei, Floricăi şi Doinei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !