Pepinieră pentru viitorii lideri din Arad

27Comentarii
Pepinieră pentru viitorii lideri din Arad
ARAD - Proiect deosebit de ambiţios al Mişcării Arădene, cu bătaie lungă, gratuit pentru 20 de tineri valoroşi din Arad dornici să schimbe în bine oraşul în care trăiesc.

„Pentru a combate degradarea calitativă a Aradului în multe domenii de activitate şi pentru a construi un viitor al orașului de care locuitorii săi să fie mândri, Mișcarea Arădeană inițiază prima Academie Arădeană de Lideri”, a subliniat ieri AdelaCristea, reprezentantul Mişcării Arădene.

Proiectul, va debuta în primăvara lui 2011. Va consta într-o serie de workshop-uri și training-uri gratuite, susținute de traineri profesioniști specializați și formatori atestați de Ministerul Educației.

Temele abordate includ managementul timpului, public speaking, tehnici de negociere, formarea echipelor, inteligența emoțională, bazele fiscalității, administrație publică europeană.

Vor fi abordate și subiecte din aria culturii generale (arhitectură, artă, cultură, istoria Aradului) sau a etichetei, conduitei sociale.

„La proiect se pot înscrie tineri, indiferent de convingerile lor politice sau religioase, care doresc o schimbare reală și de durată în mediul local și care dau dovadă de potențial în urma unui interviu. La finalizarea modulelor, aceștia vor susține o lucrare de dizertaţie care va conține impactul pozitiv pe care doresc să-l aducă orașului și vor primi o diplomă. Academia Arădeană de Lideri reprezintă cel mai îndrăzneț proiect pe care Mișcarea l-a întreprins până acum, dar avem convingerea că putem da un răspuns superficialității și amatorismului actual prin dezvoltarea valorilor Aradului”, a subliniat Adela Cristea.

JA – S.B.27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor