Pereş: „Administraţia Aradului îşi sancţionează propriii contribuabili”

Reactualizat la:
7Comentarii
Pereş: „Administraţia Aradului îşi sancţionează propriii contribuabili”
Alternativa De Vest apreciază ca profund incorectă propunerea administrației locale de supraimpozitare a imobilelor.

Supraimpozitarea clădirilor din zona centrală a Aradului se înscrie în parcursul deja cunoscut al administraţiei Falcă, este de părere Mircea Pereş, preşedintele ADV. De ce a ajuns la această concluzie liderul Alternativei de Vest? Pentru că „în loc să soluţioneze probleme, administraţia actuală îşi sancţioneaza propriii contribuabili iar situațiile generatoare de disconfort și de pericol pentru cetățeni, persistă. Faptul că există piste de biciclete este eclipsat de faptul că nu există locuri de parcare, iar Primăria în loc să rezolve problema, să ofere alternativă şoferilor ca apoi să sancţioneze pe cei nedisciplinaţi, alege soluţia sancţionării propriilor cetăţeni. La fel şi în cazul supraimpozitării: fațadele care stau să cadă peste trecători vor continua să prezinte un pericol întrucât supraimpozitarea este o măsura sancţionatorie și nu este soluţia la problemă. În aceste imobile locuiesc în comun mai multe familii din care, o parte, poate chiar doresc refacerea lor dar întrucât fațada este parte comună, decizia aparține majorității. Primăria îi va sancționa nediscriminator atât pe locatarii care doresc să participe financiar la refacerera clădirilor, cât și pe cei care nu doresc să facă acest efort”.

Mircea Pereş concluzionează: ”Alternativa De Vest apreciază ca profund incorectă propunerea administrației locale de supraimpozitare a imobilelor, rezultatul acestei măsuri fiind, din nou, sancțiuni nediscriminatorii pentru toți locatarii dar fără ca problema de fond să fie rezolvată. Clădirile rămân în aceași stare, pericolul reprezentat de fațadele acestor clădiri rămâne prezent!

Administrația locală trebuie să își schimbe modul de a gândi, trebuie să ofere soluții înainte de a aplica sancțiuni”.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor