Pereş: PDL ne ia de fraieri!

De Simion Todoca
7Comentarii
Mircea Pereş Foto: JA
Mircea Pereş Foto: JA
Fondatorul Partidului Alternativa de Vest crede că Falcă şi Compania de Apă au jucat un teatru ieftin.

Mircea Pereş spune că „arădenii au fost folosiți și au fost luați de proști de către cei doi Gheorghe: Falcă și Bănățean. Am putut cu toții observa cum, zilele acestea, Compania de Apă Arad a amenințat că va sista furnizarea apei către CET ARAD, iar Falcă, pe un cal alb și cu paloșul în mână a devenit salvatorul situației, cerând demisia lui Bănățean. În fapt, asistăm la o tragedie comică, la un șantaj ordinar al celor două părți implicate, toate pe seama cetățenilor Aradului”.

De fapt, spune Pereş, Compania de Apă este sub controlul Consiliului Județean, iar „până când la conducerea Consiliului Județean era Ioțcu, Falcă nu avea acces la această entitate, nu așa cum își dorea. Acum Compania de Apă a încăput pe mâna lui Falcă, iar directorul Bănățan este încolțit. În această conjunctură, directorul a decis să își joace următoarea carte, să îi arate mâța moartă, cum se spune, lui Falcă, anunțând că urmează ca acum, în prag de iarnă, când efectul este maxim, să se oprească furnizarea apei către CET care, la rândul său, nu mai poate furniza apa caldă. Cele două părți, au ajuns la un acord, Compania de Apă nu mai sistează furnizarea apei, iar Falcă este din nou victorios ,dar cu ce preț? Din nou populația este masa de manevră a unor persoane fără scrupule, din nou se fac înțelegeri oneroase, pe seama cetățenilor, din nou Falcă este în centrul conspirațiilor”. „ Compania de Apă, la fel ca şi CET-urile și alte companii de stat, sunt refugiul călduț al clientelei politice, al soților, al soțiilor, al pilelor și relațiilor lui Falcă și Ioțcu, aceste companii sunt vaca de muls a PDL -ului deghizat în PNL și a PSD -ului. De ce nu se dorește renunțarea la acesastă gaură neagră numită CET ? De atâția ani se cunoaște cu certitudine că CET – urile nu mai pot fi susținute financiar, că deconectările din rețea, rețeaua veche și prost întreținută, că sistemul per ansamblu este ineficient și consumator de fonduri, încât, dacă ar fi existat voință la administrația locală, s-ar fi găsit o altă soluție pentru încălzirea caloriferelor și apei arădenilor. Soluția centralelor zonale care să deservească un număr restrâns de unități locative (3-4 blocuri), este prima la care ne gândim dar nu unica. Singurul motiv pentru care aceste companii există și sunt protejate este că aici găsim clientela partidelor politice actuale! ” , încheie Mircea Pereş, fondatorul singurului partid regional din Arad.

Taguri: , , ,


7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor