Perfecționare în management: „Unii reacționează. Liderii anticipează!”

De Valentin Goran
Perfecționare în management: „Unii reacționează. Liderii anticipează!”
© FOTO: V. Goran
Vești bune pentru manageri, antreprenori sau persoanele angajate în cadrul departamentului Resurse Umane, care își doresc să se specializeze.

Este vorba de un proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, intitulat „Unii reacționează. Liderii anticipează!”, ce se derulează începând cu luna mai a acestui an, până pe 20 mai 2019. În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri pentru manageri și antreprenori, dar și cursuri pentru persoanele angajate în cadrul departamentelor de Resurse Umane. Beneficiarul proiectului, SC Euro Jobs SRL (E-jobs), a dat vestea în cadrul unei conferințe de presă la care au participat reprezentanți de la AJOFM Arad, Prefectura Arad, Consiliul Județean Arad și antreprenori. Mai exact, participanții își vor îmbunătăți simțitor performanțele profesionale ale căror competențe dobândite vor duce la o viziune economică și o adaptare superioară la mediu facilitând, în final, generarea de valoare economică în cele patru județe din Regiunea Vest: Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș Severin.

Participanții se vor perfecționa în aproape toate aspectele managementului unei firme, adaptat momentului actual, precum: competențe antreprenoriale; management de inovare; management de produs; management strategic; management resurse umane; competențe digitale.

Obiectivul general al proiectului este acela de a crește numărul de angajați din Regiunea Vest care beneficiază de instrumente, metode, practici, standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite. Totul, în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC (Strategia Națională pentru Competitivitate) și în corelare cu domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI (Strategia Națională de Cercetare, Dezvoltare și Inovare), prin furnizarea de programe de formare profesională și activități de dezvoltare personală și profesională a unui număr de 510 persoane (manageri, angajați din departamentele de resurse umane, antreprenori), precum și prin elaborarea unei planificări strategice pe termen lung în cadrul întreprinderii, pentru 55 firme din Regiunea Vest.

Pentru mai multe informații și înscrieri, cei interesați pot suna la următoarele numere de telefon: 0354.108.516 și 0724.237.565. dsc_1365 dsc_1373 dsc_1376 dsc_13790Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !