Performanța tinerilor, premiată la Teatrul Clasic

De Eugen Rogojan
Performanța tinerilor, premiată la Teatrul Clasic
Asociația Sfântul Martin premiază, pentru al patrulea an, performanța tinerilor arădeni.

Cea de-a patra ediție a evenimentului „Comunitatea arădeană sprijină performanța” se va desfășura pe 25 mai, de la ora 17, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din municipiu. Vor fi premiați tinerii cu rezultate excepționale la concursuri și olimpiade școlare naționale sau internaționale, printre aceștia regăsindu-se și Tudor Lile, elevul Colegiului Național „Moise Nicoară”, care a obținut Medalia de Argint la Olimpiada Internațională de Chimie „Mendeleev”. De asemenea, printre cei premiați de Asociația Sfântul Martin se numără și Mario Luciu, elev al Colegiului „Mihai Viteazul” din Ineu, calificat în lotul României pentru Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est, dar și Ștefan Dumitra, de la „Moise”, calificat la selecția pentru Olimpiada de Științe Europene EUSO.

În total, aproape o sută de tineri elevi și sportivi arădeni vor fi premiați în cadrul galei „Comunitatea arădeană sprijină performanța”, eveniment prin care asociația organizatoare, cu sprijinul sponsorilor privați, acordă premii în valoare de peste 15 mii de euro acestor tineri arădeni care merită pe deplin apreciere pentru performanțele realizate.

„Ca o recunoaștere a activității Asociației Sfântul Martin, dar și a excelenței tinerilor arădeni, începând cu ediția 2019, Ambasada Franței în România a decis instituirea unui premiu special intitulat Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie, purtând semnătura Ambasadorului Franței în funcțiune în România. Acest premiu va recompensa cea mai bună performanță anuală obținută de tinerii arădeni la învățătură, artă, cultură, sport”, transmit organizatorii evenimentului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !