„Permanenţă” cu producători locali

„Permanenţă” cu producători locali
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad afirmă că „prezenţa producătorilor locali la evenimentele Consiliului Judeţean Arad va deveni o regulă”.

Nu vor lipsi de la nicio manifestare. Şi vor fi mereu promovaţi ca produs de Arad. Este vorba de producătorii locali din Arad care vor fi promovaţi de autorităţile locale şi judeţene. Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Arad colaborează pe mai departe pentru susţinerea proiectului „Produs în Arad”. Iar decizia luată acum a fost prezentată într-un comunicat de presă de vicepreşedintele CJA, Sergiu Bîlcea.

„Împreună, vom susţine producătorii locali, vom ajuta la punerea în valoare a ideilor şi a muncii arădenilor. La Arad, avem produse locale pe care le putem promova. De asemenea, avem multe iniţiative în zona privată care merită cunoscute şi susţinute. Orice comunitate locală se afirmă prin valorile pe care le produce, prin oamenii care fac performanţă. Produsele originale, competitive din Arad fac parte din identitatea noastră, suntem mândri de cei care excelează în domeniile lor de activitate. Produsele locale susţin dezvoltarea Aradului, contribuie la creşterea economică şi la creşterea nivelului de trai. Este normal să ne asociem efortului acestor oameni şi să îl susţinem. Ne propunem ca la toate evenimentele Consiliului Judeţean Arad şi ale Primăriei Arad să invităm producători locali din diferite domenii de activitate, fie că vorbim despre firme puternice sau producători mici, pentru ca ei să se facă mai bine cunoscuţi”, a precizat Sergiu Bîlcea. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad a mai adăugat: „De exemplu, la evenimente ca Zilele Aradului, producătorii locali au avut întotdeauna un spaţiu central de promovare a propriilor produse. Ne propunem doar ca prezenţa producătorilor locali la evenimentele noastre să devină o regulă. Aradul este o comunitate cu tradiţie, aici oamenii cu iniţiativă au ştiut să pună în valoare munca lor, iar noi suntem parteneri în promovarea produselor locale”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !