Pescuitul la ştiucă- deschis din 9 aprilie

Pescuitul la ştiucă- deschis din 9 aprilie
Pescuitul la ştiucă- deschis din 9 aprilie
Se interzice pescuitul ştiucii, pe o durată de 40 de zile, în perioada 15 februarie – 26 martie în anii 2007 şi 2008.

În perioada 9 aprilie – 7 iunie pescuitul ştiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv şi a momelilor artificiale. De asemenea, se interzice pescuitul, tot timpul anului, pentru lostriţa, păstravul de mare şi mihaltul, iar pentru păstrăvul indigen, păstravul fantanel şi al coregonului, pescuitul este prohibitiv pe o durata de 228 de zile, în perioada 15 septembrie 2007 – 30 aprilie 2008. Lipanul nu poate fi pescuit pe o durată de 152 de zile, în perioada 1 ianuarie – 31 mai, în anii 2007 şi 2008.

În marea teritorială este interzis pescuitul rechinului şi calcanului, pe o durată de 60 de zile, în perioada 15 aprilie – 15 iunie inclusiv. Pescuitul delfinilor în tot timpul anului este interzis, menţinându-se obligativitatea raportării capturilor accidentale de delfini inclusiv din ZEE (Zona Economică Exclusivă).

In zonele de frontiera se interzice pe o durata de 45 de zile, in perioada 9 aprilie – 23 mai inclusiv, iar in Complexul Razim-Sinoe si lacurile litorale se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul oricaror specii de pesti si alte vietuitoare acvatice pe o durata de 90 de zile, in perioada 1 aprilie – 30 iunie inclusiv.

A.O.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !