Peste 2.500 de arădeni, la rock în Cetatea Aradului?!

De Adriana Barbu
10Comentarii
Peste 2.500 de arădeni, la rock în Cetatea Aradului?!
Se anunţă de răsunet: mii de arădeni şi-au exprimat intenţia de a veni la provocarea Filarmonicii de Stat Arad: Classic meets rock în inima Cetăţii.

Cu miile în Cetatea Aradului, sâmbătă după-masa. Totul, pentru că va fi rock în Cetate. Sau mai exact, va răsuna rock-ul în Cetate, prelucrări ale unor melodii precum Smoke on The Water (Deep Purple), The Jack (AC/DC), Smells Like Teen Spirit (Nirvana), Jump (Van Halen), Nothing Else Matters (Metallica), November Rain (Guns’n Roses) și multe altele, dar și extraordinare prelucrări în manieră rock a Simfoniei a V-a de Beethoven sau a răvășitorului Palladio semnat de Karl Jenkins. Va fi „Classic meets rock” sâmbătă, începând cu ora 20,30, în fața Basilicii din Cetatea Aradului, eveniment organizat în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale – UM 01249 și dedicat Zilei Regimentului II Linie – Infanterie Arad. Porţile Cetăţii se vor deschide de la ora 18.30 pentru că la un astfel de număr estimat de spectatori este nevoie de timp pentru a permite accesul tuturor în unitate. La concertul de rock – simfonic Classic meets rock din Cetatea Aradului accesul publicului este liber, dar numai în baza invitațiilor, iar până acum au fost ridicate aproape 2.500.

„Fiind vorba despre un obiectiv militar, precizăm că toate persoanele care vor ridica aceste invitații vor fi trecute pe listele speciale, iar la intrarea în cetate vor trebui să prezinte cartea de identitate. Mai precizăm și că accesul persoanelor cu cetățenie străină nu este permis”, se sublinia încă de la început în comunicatul Filarmonicii. Deci fiţi pregătiţi de aşteptare, înainte de rock sinfonic.

„Va fi – suntem siguri de asta! – o seară specială, în care melodii care au făcut legendă în rock-ul mondial vor fi interpretate într-o manieră aparte, aranjamentele muzicale pentru orchestra simfonică fiind asigurate special pentru Filarmonica de Stat Arad de Raffaele Minale. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul italian Giuseppe Carannate iar invitata specială va fi solista Emanuela Loffredo (Italia), ei alăturându-i-se minunatul nostru violonist Florin Gherghel”, se arată în comunicatul care anunţă megaevenimentul.

Cu siguranţă va fi un concert de rock–simfonic unic, care va pune în valoare calitățile artistice ale muzicienilor orchestrei Filarmonicii de Stat Arad, gata să cânte rock pentru toţi.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor