Peste 600 la titularizare

De Eugen Rogojan
Peste 600 la titularizare
Pe 22 mai s-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de titularizare.

Conform Calendarului anexă la OMENCS 5739/14.11.2016, perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de titularizare s-a încheiat pe 22 mai 2017. În județul Arad, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Arad, un număr de 636 de cadre didactice și-au depus dosarele, pentru 47 de discipline de concurs.

Înscrișii

Cele mai multe dosare au fost depuse la disciplinele Limba și literatura română (învățământ preșcolar) – 141, Limba și literatura română (învățământ primar) – 92, Limba și literatura română – 61, Limba și literatura engleză – 56 și Matematică – 46. La polul opus s-au aflat 15 discipline la care și-a depus dosarul câte un singur candidat.

Ce urmează

În perioada 30 mai-30 iunie vor avea loc probele practice și inspecțiile speciale la clasă. Cei care nu obțin minimum nota cinci la inspecție, nu pot participa la proba scrisă. Aceasta din urmă va avea loc pe data de 12 iulie 2017. Totalul celor care vor susține inspecția la clasă este de 557 de candidați, ceilalți fiind absolvenți din anul curent, aceștia urmând să susțină o probă practică în profilul postului solicitat.

Rezultatul probei scrise va fi afișat pe data de 18 iulie, în perioada 18-19 iulie urmând a fi depuse eventualele contestații. Acestea vor fi soluționate în perioada 20-24 iulie, rezultatele finale fiind afișate în ziua de marți, 25 iulie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !