Piraţii din Arad-ibe se destăinuie

2Comentarii
Piraţii din Arad-ibe se destăinuie
Piraţii din Arad-ibe se destăinuie
ARAD – Hrenyuc Haty, de la Grupul Şcolar Industrial „Aurel Vlaicu” şi Vlad Gancea, de la Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului.  VIDEO VIDEO 2

Doi liceeni care au devenit Miss şi Mister la Balul Balurilor. Doi adolescenţi care au băut din paharul succesului, care au gânduri de viitor şi, mai ales, au început să viseze frumos.

Şi, de ce nu, doi frumoşi tineri arădeni care fac cinste cetăţii. Vlad Gancea, poloist la ASTRA, este deja selecţionat în lotul naţional de seniori, iar Hrenyuc Haty exersează tenisul de câmp.

Adevărul: Aveţi două costume de excepţie. Cred că l-ar face să pălească de invidie şi pe regizorul filmului „Piraţii din Caraibe”. Cum v-aţi pregătit pentru acest Bal al balurilor?

Hrenyuc Haty: Dincolo de alergăturile destul de stresante pentru costumaţie, mărturisesc că mi-a plăcut foarte mult la repetiţii. Este o experienţă unică, care te motivează să dai tot ce poţi, tot ce ai mai bun în tine.

Mărturisesc faptul că nu este uşor să participi la astfel de competiţii, mai ales dacă îţi propui să te prezinţi la înălţime, să faci ceva care să te reprezinte. În rest, m-am pregătit atât fizic, cât şi moral.

Vlad Gancea: Nici nu ştiu cu ce să încep. Mi-am pus pe jar şi părinţii – cărora le mulţumesc din tot sufletul pentru că-mi stau alături mereu – dar şi prietenii. Cred că cel mai dificil a fost să-mi procur armele, respectiv sabia şi pistoalele. Nu este deloc uşor… S-a pus mult suflet pentru realizarea acestui spectacol şi, pe această cale, ţin să le mulţumesc celor care ne-au instruit, coregrafilor Maura şi Dorian şi regizorului Gabi.

Adevărul: Cum au reacţionat colegii atunci când v-au văzut pe scenă şi, mai ales, atunci când aţi cules laurii victoriei?

Hrenyuc Haty: Nu este uşor să-ţi reprezinţi şcoala, dar colegii au fost extraordinari: uimiţi, plăcut surprinşi şi, totodată, entuziasmaţi.

Vlad Gancea: Colegii au fost minunaţi. M-au susţinut tot timpul, m-au felicitat şi mi-au spus că a fost un spectacol foarte drăguţ.

Adevărul: Ce ai simţit atunci când ai constatat că ai câştigat?

Hrenyuc Haty: Am fost cât se poate de surprinsă şi, mai ales, extrem de fericită. Pentru moment nu mi-a venit să cred. Este un lucru extraordinar, care cred că mă va motiva şi pentru viitor.

Vlad Gancea: Am muncit pentru a câştiga, de altfel ca şi ceilalţi participanţi. M-am bucurat foarte mult atunci când mi-am auzit numele. Este o experienţă fantastică, pe care nu o pot exprima prin cuvinte.

Adevărul: V-a plăcut ideea de a vă juca de-a piraţii?

Hrenyuc Haty: Îmi plăcea gândul că voi găsi o comoară şi că voi avea şansa de a juca un rol de băiat. Este un rol care m-a fascinat şi mă bucură faptul că a fost un rol de succes pentru mine.

Vlad Gancea: Organizatorii au vrut să facă un spectacol deosebit faţă de balurile precedente. Rolurile în scenetă ni le-am ales fiecare, eu având rolul piratului responsabil cu strategiile de luptă.

Adevărul: Costumele voastre se inspiră din filmul „Piraţii din Caraibe”. Ce părere aveţi despre actorul Johnny Depp?

Hrenyuc Haty: Este un actor foarte bun, care îşi ia rolurile în serios. În acest film şi-a jucat rolul foarte bine, dând senzaţia că este chiar un pirat autentic.

Vlad Gancea: L-am urmărit de mai multe ori pe Johnny Depp în rolurile din filmele cu piraţi. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat şi a fost o veritabilă sursă de inspiraţie pentru mine.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor