Plafon modificat la ajutorul de încălzire a locuinţei

De Diana Dutu
Reactualizat la:
5Comentarii
Plafon modificat la ajutorul de încălzire a locuinţei
Potrivit OUG 114/2018, plafonul a crescut de la 615 la 750 lei pentru cei care se încălzesc cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri.

ARAD. Dacă în urmă cu o lună vă anunţam că numărul ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei în municipiul Arad a scăzut drastic faţă de anul precedent (peste 30%), acum vă informăm că Guvernul a majorat plafonul pentru cei care îşi încălzesc locuinţele cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri.

Direcţia de Asistenţă Socială (Arad) transmite că „începând cu luna ianuarie 2019, în conformitate cu art.94 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului României nr.114/28.12.2018, nivelul maxim al veniturilor pentru familiile şi persoanele singure care pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, s-a modificat de la 615 la 750 lei.”

Amintim că venitul net maxim pentru care se poate depune cererea în cazul încălzirii locuinţei cu energie termică rămâne neschimbat: 1.300 lei/persoană.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere se vor depune la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială situat în Arad, Calea Radnei nr.250, de luni până joi între orele 8-17 şi vineri între orele 8-14.

Noile nivele de acordare şi cuantumurile ajutorului pentru încălzire5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor