Planuri pentru sezonul viitor

3Comentarii
Planuri pentru sezonul viitor
ARAD – Ionuţ Popa atenţionează că nu mai rămâne la UTA dacă lucrurile nu intră în normalitate.

UTA a avut un sezon de primăvară foarte greu, atât din punct de vedere sportiv, cât şi administrativ. Unul din cei care au pus umărul la rămânerea „Bătrânei Doamne” în liga secundă este Ionuţ Popa. Miercuri, „Mister” a organizat o conferinţă de presă.

Strategie rapidă

Ionuţ Popa a spus, din capul locului, că trebuie făcut, rapid, o strategie pentru sezonul viitor. Asta înseamnă că în următoarele două săptămâni e nevoie de acţionariat la UTA, dar şi o implicare masivă din partea autorităţilor locale. „Trebuie să ştim pe ce contăm. Vreau ca pe 6 iulie să reluăm pregătirile. Până atunci doresc să merg într-o vacanţă cu soţia. Nu avem timp de pierdut. Avem nevoie de buget şi de jucători. Fără implicarea edililor oraşului Arad nu se poate realiza nimic. Dacă lucrurile nu reintră în normal, eu plec” – a spus, sec, Ionuţ Popa.

Miza pe Sandu Ion

Deşi nu a nominalizat omul care ar urma să conducă UTA, Ionuţ Popa a dat de înţeles că Sandu Ion e cel mai potrivit. „Din Arad, Sandu Ion are cel mai mare potenţial să preia UTA. Pe el îl poate convinge doar primarul Gheorghe Falcă. Tot acesta m-a convins şi pe mine să vin. Am lucrat gratis, în cea mai neagră perioadă a acestui club, de la înfiinţare” – a mai declarat Popa.

Tunul pe jucători

Ionuţ Popa este nemulţumit şi de actualul lot de jucători. „Dacă vrem performanţă nu putem să rămânem cu aceşti jucătorii. Unii sunt lipsiţi total de valoare, alţii nu mai au ce căuta în club din alte motive, aşa că trebuie investit masiv în fotbalişti noi. În afară de jucătorii ce nu ne aparţin, toţi sunt de vânzare” – a mai spus Popa.

Vrea zece jucători noi

Ionuţ Popa a spus că pentru sezonul viitor este nevoie de zece jucători, pentru a se putea încropi o echipă care să facă faţă rigorilor ligii secunde. „Mă gândesc la cei sub 30 de ani. Nu vă pot da nume, atâta timp cât nu se ştie viitorul clubului nostru. Obiectivul rămâne evitarea retrogradării, dar – sigur – ne vom gândi la mult mai mult. Înţelegeţi ce trebuie din ce spun” – a spus Popa.

L.S.

Taguri: , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor