Plătesc mai mult pe Grădişte, decât pe Micălaca

7Comentarii
Plătesc mai mult pe Grădişte, decât pe Micălaca
ARAD – Documentaţiile pentru reabilitarea podurilor din Micălaca şi Grădişte, scoase la licitaţie.

Documentaţia premergătoare realizării lucrărilor de reabilitare a pasajului rutier Micălaca va costa mai puţin decât cea pentru podul din Grădişte. Cel puţin aşa au estimat specialiştii Primăriei, instituţia lansând invitaţia de participare la licitaţia pentru întocmirea proiectelor tehnice pentru lucrările necesare.

Reabilitarea celor două poduri din municipiu cu probleme costă, în primă fază, peste 300.000 lei, suma pusă la bătaie de Municipalitate pentru realizarea proiectelor tehnice pentru lucrările de reabilitare a celor două pasaje rutiere. Primăria a alocat, pentru serviciile de proiectare pentru podul Micălaca, 144.537 lei, respectiv pentru cel din Grădişte, 170.588 lei. Licitaţia este programată pentru finele acestei luni.

Firma câştigătoare a licitaţiei va trebui să se ocupe de realizarea Proiectului Tehnic, a documentaţiei cu detaliile de execuţie şi să întocmească, pentru fiecare pod, caietul de sarcini pentru a se putea organiza licitaţia pentru constructori.

Cârpite din anii ’80

Proiectele de reabilitare a pasajelor rutiere Grădişte şi Micălaca au fost incluse în lista proiectelor individuale ale Planului Integrat de DezvoltareUrbană, pentru acestea intenţionându-se să se atragă fonduri structurale. Potrivit datelor furnizate de Primărie, de la mijlocul anilor ’80, atunci când aceste pasaje au fost construite, nu au fost executate nici un fel de reparaţii capitale. Mai mult decât atât, lucrările de întreţinere nu au fost executate în mod regulat.

JA – S.B.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor