PNL cere demisii la Aeroport. Pasztor să răspundă!

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
PNL cere demisii la Aeroport. Pasztor să răspundă!
Urmare a declarațiilor șocante făcute de Gheorghe Pașc, PNL Bihor cere revocarea CA și anularea concursului pentru director al aerogării.

Filiala condusă de Ilie Bolojan ia atitudine după declarațiile făcute recent de fostul manager al Aeroportului Oradea, Gheorghe Pașc, care a afirmat că președintele Consiliului Județean, Pasztor Sandor, nu l-a lăsat să își exercite atribuțiile, și anume să negocieze cu operatorii de zbor curse internaționale de pe Aeroportul Oradea!

“Având în vedere că Aeroportul din Oradea a rămas fără curse internaționale, având în vedere importanța conectării aeriene mai bune a orașului Oradea și, implicit, a celorlalte localități din Județul Bihor la sistemul global de transport, cu scopul dezvoltării locale și regionale, Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal din Bihor a mandatat grupul de consilieri județeni ai PNL să depună, pentru ședința ordinară a Consiliului Județean Bihor, un proiect de hotărâre privind revocarea Consiliului de Administrație al Aeroportului Oradea și anularea concursului pentru funcția de director general al aeroportului”, transmite PNL Bihor.

Pasztor să răspundă sau să demisioneze!

De asemenea, PNL Bihor îi cere imperativ președintelui Consiliului Județean, Pasztor Sandor (UDMR), să respundă cu celeritate acuzațiilor lansate de fostul director Pașc, care insinua că Pasztor nu s-a comportat în conformitate cu interesele Aeroportului Oradea.

În caz contrar, liberalii cer demisia președintelui CJ:

„Totodată PNL Bihor a luat act și de acuzațiile de o gravitate deosebită, lansate de Gheorghe Pașc, fostul director al Aeroportului Oradea, în cadrul conferinței de presă susținută în cursul zilei de joi, 19 septembrie. În cadrul conferinței, pe lângă declarațiile făcute, Gheorghe Pașc a prezentat și un document primit din partea unei companii aeriene internaționale care a operat pe aeroportul din Oradea, care arată că domnul Pasztor Sandor a încălcat în mod repetat clauza de confidențialitate din contractul semnat, motiv pentru care relațiile de colaborare au fost subminate iar compania aeriană a informat că nu mai dorește să stabilească alte întâlniri cu domnul Pasztor.

Având în vedere toate acestea, filiala județeană a Partidului Național Liberal îi cere cu celeritate domnului Pasztor Sandor, președintele Consiliului Județean Bihor, să se pronunțe pe acest subiect în regim de urgență și să lămurească aceste acuzații. În caz contrar considerăm că aceste informații sunt veridice, iar prejudiciile generate prin comportamentul președintelui Consiliului Județean Bihor impun demisia acestuia din funcție”.

Pașc acuză un sabotaj la Aeroportul Oradea: “Pasztor mi-a interzis să vorbesc cu companiile”

 

Bolojan despre concursul pentru funcția de director la Aeroportul Oradea: „Am căzut din lac în puț…cer conducerii CJ Bihor să anuleze acest concurs”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !