PNL îşi exclude consilierii

25Comentarii
PNL îşi exclude consilierii
ARAD – Cristian Moisescu şi Tiberiu Dekany au fost propuşi de către organizaţia municipală pentru excludere.

Biroul Municipal al PNL Arad a luat decizia de a solicita conducerii judeţene excluderea din partid a celor doi consilierimunicipali, Cristian Moisescu şi Tiberiu Dekany. Motivul principal, spune preşedintele organizaţiei municipale, Florin Galiş, este lipsa totală de activitate în CLM, unde ar trebui să reprezinte partidul. „Nici măcar nu au mai participat la şedinţe, lucru inacceptabil, din moment ce PNL i-a pus pe lista de candidaţi pentru a-l reprezenta acolo, pentru a susţine interesele cetăţenilor care i-au ales. Amândoi au primit numeroase avertismente, fără niciun rezultat”. Preşedintele organizaţiei judeţene, Mihai Calimente, a declarat că „a fost decizia Biroului Municipal şi, mi se pare, au dreptate. Eu nu mă pronunţ dacă trebuie excluşi sau nu, decizia o va lua, mâine (astăzi, n.n.) Biroul Judeţean”.

Cristian Moisescu nu este sigur dacă va contesta decizia de excludere, iar Tiberiu Dekany este de negăsit, fiind de mai multă vreme- conform unor afirmaţii apărute pe diverse canale- plecat în Ungaria, unde se recuperează după un accident.

Moisescu : miza, funcţiile de consilieri

 Adevăratul motiv pentru care a fost exclus din partid, spune Cristian Moisescu, „este acela pe care l-am spus demult, încă de anul trecut. De fapt, pe ei îi interesează să pună mâna pe funcţiile de consilieri municipali, iar atacul nu a început de azi, de ieri, ci mai demult. S-au folosit de mine atunci când au avut nevoie de voturi, iar după aceea mereu au încercat să mă înlăture, fără scrupule”.Următorul pe lista de consilieri este Ionel Ciupe, până nu demult preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, urmat de către Gheorghe Drăgan, care- conform unor informaţii- se va retrage, lăsându-i loc lui Florin Galiş. În perioada rămasă din mandat, Galiş îşi va face, practic, „încălzirea” pentru candidatura la Primăria Aradului. Fost primar al Aradului, Cristian Moisescu a fost mereu „curtat”-candidând, inclusiv pe listele PDL- pentru voturile potenţiale aduse de către coreligionarii săi.

La rândul său, Tiberiu Dekany a fost viceprimar al Aradului şi preşedinte al organizaţiei municipale, susţinând ani la rând, din punct de vedere financiar, organizaţia arădeană.De fiecare dată când s-a pus problema „mazilirii”, Dekany a fost puternic susţinut de către majoritatea celor din Biroul Judeţean, indiferent cine a fost la cârma organizaţiei, dar de această dată neclarităţile privind situaţia sa au atârnat greu în balanţă. 

JA-S.T.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor