PNL, război sau competiţie

1Comentariu
PNL, război sau competiţie
ARAD – Mihai Calimente şi Sever Jurca spun că între ei nu va fi niciun război.

Perioada de acalmie de după obţinerea de către Sever Jurca a derogării scrise care îi garantează dreptul de a candida la preşedinţia organizaţiei judeţene a durat doar o zi. După ce amândoi au declarat că nu îi interesează ce face celălalt, Calimente şi-a manifestat surprinderea că un preşedinte interimar schimbat pentru că nu a avut rezultate se gândeşte să mai candideze. Jurcă nu a stat nici el pe gânduri şi a replicat că tocmai în baza rezultatelor bune a primit derogarea. Calimente zice că, de fapt, Jurcă nici nu avea nevoie de derogare ca să candideze, dar a fost doar o chichiţă de a lui, la care a recurs ca să se autovictimizeze.

Teoria drobului de sare

Paradoxal, Jurcă recunoaşte : „Într-adevăr, puteam să candidez şi fără să primesc hârtia, dar am insistat să o primesc deoarece sunt absolut sigur că aş fi fost obstrucţionat la alegeri, tocmai de către el, care mi-ar fi cerut să dovedesc cu documente”. „Dacă ar fi aşa, atunci de ce, atunci când am fost întrebat, am spus să i se dea hârtia?”, întreabă, retoric, actualul interimar.

Întrebaţi dacă până la Conferinţa Judeţeană vom asista la un război intern în PNL Arad, amândoi au răspuns la indigo : nu e şi nu va fi niciun război. „Tocmai că eu sunt adeptul evitării războaielor interne. Să facă ce vrea, nu am eu treabă cu el”, precizează Calimente, iar Jurcă îi ţine isonul : „unul a declarat ceva, celălalt a declarat şi el, asta nu înseamnă că e război. Vor fi alegeri democratice, iar delegaţii vor alege pe cine consideră ei că merită”. Rămâne de văzut dacă va fi o competiţie calmă sau, după „bunul” obicei al liberalilor arădeni, se va dovedi, din nou, că orice campanie de alegeri, inclusiv cea internă, se bazează exclusiv pe demolarea celuilalt.

„După ce i-am dat derogarea, dl. Jurcă a votat împotriva mea”, Crin Antonescu

JA-S.T.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor