Podul Traian, fără verdict

14Comentarii
Podul Traian, fără verdict
Podul Traian, fără verdict
ARAD – Cei trei experţi contactaţi de Primărie nu au întocmit încă raportul cu privire la gradul de pericol pe pod.

Deşi are la dispoziţie 3 miliarde de lei vechi pentru intervenţii,Primăria Arad nu poate începe lucrările de reparaţii la Podul Traian.

Aceasta, în pofida faptului că podul nu mai este traversat de tramvaie, că locuitorii din Aradul Nou se plâng în fiecare zi de legăturile defectuoase care le sunt oferite ca alternativă de CTP, iar circulaţia vehiculelor a fost resticţionată la 5 km/oră.

Intervenţia la Podului Traian este imposibilă pe moment, în pofida votului dat de consilieri, pentru că cei trei experţi, din Timişoara, Bucureşti şi Arad, nu şi-au pus încă verdictul cu privire la gravitatea defecţiunilor semnalate la pod. Fără unda verde de la experţii, nici o lucrare nu poate fi demarată.

În fapt, până la demararea lucrărilor de remediere a defecţiunilor apărute la aparatul de reazem şi la zidul de gardă de pe malul drept al podului, specialiştii trebuie să dea verdictul cu privire la traversarea acestui obiectiv. Una dintre concluzii experţilor, la momentul apariţiei problemei, vorbea chiar de închiderea totală a circulaţiei pe pod până la finalizarea intervenţiei.

Mai mult, Primăria Arad nu exclude varianta în care circulaţia vehiculelor va fi închisă pe pod pe timpul desfăşurării şantierului.

A.B.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor